reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z rana
Pogoda nas nie rozpieszcza, babcia juz pojechała wiec na smutno i Oli pyta kiedy babcia wróci czy dzisiaj:)
Ide sobie inhalacje zrobic bo mnie katar meczy.
To laski jutro u mnie sie spotykamy o 16 didi, frog, agusiek, monia,misia i inne laski czekam na was:)
miłego dnia
Didi powodzenia i pisz jak egzamin

reklama
Dzieki wielkie, dzis bede z nia rozmawiac, ale ci zazdroszcze macierzynskiego:tak: Do konca pracowalas?
Do końca nie pracowała-bo jeszcze z brzusiem chodzi
best10_(www.e-gify.pl).gif

AsienkaR-pewnie,że pierwsze;-)-już taki rytm złapałyśmy
best19_(www.e-gify.pl).gif
.A swoją drogą to Agusik78 chyba już wróciła z eskapady...I nie zajrzała nawet
czesci_ciala13.gif

MartaF-jak się siedzi w domku(bank chyba dziś pózniej otwieraja-nie widziałam co jest napisane,ale na drzwiach wisi jakaś karteczka)
Julia28-nic mi nie mów o pogodzie
pogoda1.gif
.Całe szczęście ja na
halloween14.gif
zapowiedziałam J,że siedzę w domku i czekam
halloween55.gif
na
dzieci156.gif
.Ewentualnie mogę im za kierowcę porobić:sorry:
Gastone-patrzę na suwaczek-na dole...jak tam
dzieci25.gif
?

witam Mamuśki :-)
widzę, że zaciekawił was mój przepis na masę z kubusiem;-) więc już piszę szczegóły:tak: kupujecie 1 dużą butlę Kubusia lub Pysia i 2 budynie śmietankowe. i normalnie robicie jak budyń, tylko że zamiast mleka gotujecie kubusia. w dużej butli jest chyba 925ml czyli prawie litr, ale my z koleżanką chciałyśmy spróbować i wypiłyśmy z tego pół szkalnki :sorry: a potem lekko studzicie i dość ciepłe wlewacie na biszkopta, żeby troszkę namókł:tak: proste, szybkie i naprawdę dobre:tak: ponoć o smaku kiwi jest dobre... i oczywiście wstawcie do lodówki, żeby zastygło (masa wtedy łatwo się kroi).
joann - to ciasto krakersowe jest pyszne. też czasami je robię;-) my nazywamy je rafaello, bo smakuje jak ta masa:tak:
a moje dziecię nie śpi od 6 rano i wcale nie zanosi się, żeby usnął. leży sobie i gada z kurczakiem. wykorzystam to chyba i zjem śniadanko;-)

Dzieki wielkie, dzis bede z nia rozmawiac, ale ci zazdroszcze macierzynskiego:tak: Do konca pracowalas?
ja byłam właśnie na tym zwolnieniu co ci link przesłałam bo ja mam za ciężką prace i od 8 tygodnia nie pracowałam:tak::-)więc sie wybyczyłam w domku troszke:zawstydzona/y:

lubiczanka no własnie niepotrzebnie tam pojechałam bo tylko sie wściekłam:wściekła/y:i jak oni tacy to ja mam ich w d... i nic nie bede wpłacac:no:niech sobie poczekają do czwartku na wpływ:crazy:

zrobiłam sobie saune w domu i sobie leniu****e:-p

Hej Dziewczynki
biuro__15_.gif
:-Dja mam przy łóżku laptopa takze tylko oczka otwieram i pstryk:tak:

No wisz???!?!?!?!?!? Taka nieuczesana???:-D:-D:-D:-D:-D

Mamo ady dziekuje za odpowiedz...
Ja jeszcze dzis wysle meza do sklepu ze zdrowa zywnoscia,kidys kupowalam tamcospodobnego ak kupie niebede zawrac ci glowy wysylka.dam ci znac jak cos.

Niestety nie pomoge:-( Owszem, mam 2 opakowania ale grubo po terminie. Takze, mam nadzieje, ze uda Wam sie jednak gdzies tu dostac...

Kamcia, napisz mi gdzie mieszkasz:-) I to "duzymi literami", zebym trafila:-D:-D

ja byłam właśnie na tym zwolnieniu co ci link przesłałam bo ja mam za ciężką prace i od 8 tygodnia nie pracowałam:tak::-)więc sie wybyczyłam w domku troszke:zawstydzona/y:

lubiczanka no własnie niepotrzebnie tam pojechałam bo tylko sie wściekłam:wściekła/y:i jak oni tacy to ja mam ich w d... i nic nie bede wpłacac:no:niech sobie poczekają do czwartku na wpływ:crazy:

zrobiłam sobie saune w domu i sobie leniu****e:-p
I co faktycznie zamknięte?Ale cały dzień,czy tylko pózniej otwierają?Dranie
zlosc17_(www.e-gify.pl).gif
.A Ty sobie wypoczywaj...Ja jak na razie nie wprowadziłam w życie planu sprzątanie i ciągle a to gram w
bilard1_(www.e-gify.pl).gif
,a to przelewy robię do pl...
Oj kochana-wczoraj była jakaś promocja i moja chrzestna przylatuje z rodzinką (4os)za 900złociszy w obie strony
samoloty22.gif
:szok:.I muszę zaklepać termin na chrzest,ale na23-go stycznia:eek:
MamoAdy-było śniadanko?

hahaha mamo ady ale trafiłaś:tak:mój K.zawsze rano sie ze mnie śmieje bo każdy włos w inną strone:-D:-D

lubiczanka bank powinien byc otwarty później ale ja juz nie jade a jutro zostaje bez auta takze....lipa

Ostatnia edycja:
Ależ nuuuuda...Nic mi się nie chce:zawstydzona/y:.
Ja do banku muszę jechać,bo nawysyłałam kasy i opróżniłam konto,tak więc trzeba cosik tam wpłacić:happy:.I jeszcze ten nieszczęsny tax:baffled:
Nawet mi się nie chce gotować obiadku
jedzenie_i_picie15.gif
.Ale przynajmniej wszystko mogę zgonić na pogodę
pogoda22.gif
.
Idę-trzeba pranie rozwiesić...potem do banku,do przedszkola po Dadzię...Jutro do kliniki i usg
doktor5_(www.e-gify.pl).gif
mam nadzieję,że to już oststni raz:-)

Ależ nuuuuda...Nic mi się nie chce:zawstydzona/y:.
Ja do banku muszę jechać,bo nawysyłałam kasy i opróżniłam konto,tak więc trzeba cosik tam wpłacić:happy:.I jeszcze ten nieszczęsny tax:baffled:
Nawet mi się nie chce gotować obiadku
jedzenie_i_picie15.gif
.Ale przynajmniej wszystko mogę zgonić na pogodę
pogoda22.gif
.
Idę-trzeba pranie rozwiesić...potem do banku,do przedszkola po Dadzię...Jutro do kliniki i usg
doktor5_(www.e-gify.pl).gif
mam nadzieję,że to już oststni raz:-)
nie tylko tobie sie nic nie chce:no:wszystko mnie wkurza:wściekła/y:dzieciaki latają co chwila z podwórka i coś chcą:crazy: a mnie cały dół boli i nie mam siły chodzic:wściekła/y:

ja mam w czwartek wizyte u GP ale w taką pogode z buta nigdzie nie ide:crazy:trudno może sie nie pogniewa:confused2:

reklama
Do góry