reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Natinke18, dam radę... Zrobię sobie gdzieś po drodze jeszcze jakiegoś testa, może coś wyjdzie...

Zmykam już spać, słodkich snów życzę i ZDROWIA!!!

reklama
drozdusia powstrzymaj się jeszcze z rodzeniem:-D:-D

natinke i ja nie mam za bardzo farta do znajdywania prezentów;-):-D:-D:-D a jak tam zdrówko Adusi bo już bym chciała ją zobaczyć

a cytrusek to już tu wcale nie zagląda?

sylcia to chyba plaga z tym chrypiącym głosem:szok: moja sąsiadka i jej koleżanka i mój adal wszystkim pada na krtań:eek:

A zaglada,zaglada...obserwuje was z ukrycia:-D
Milo Bozenko ze mnie wspominasz;-) A u nas wszystko oki Jula zdrowa dzieki Bogu. Ja mam zapiernicz w pracy ale fajnie jest;-)
Pod koniec tygodnia bede wiedziala kiedy bede miala wolne w przyszlym tygodniu to moze na kawusie sie umowimy?:sorry:

A zaglada,zaglada...obserwuje was z ukrycia:-D
Milo Bozenko ze mnie wspominasz;-) A u nas wszystko oki Jula zdrowa dzieki Bogu. Ja mam zapiernicz w pracy ale fajnie jest;-)
Pod koniec tygodnia bede wiedziala kiedy bede miala wolne w przyszlym tygodniu to moze na kawusie sie umowimy?:sorry:
fajnie, że ci się podoba w pracy:tak::tak:
ja jak zwykle jestem chętna na kawki :-D:-D mam twoją książkę i syrop:sorry:

no Sylcia ciekawy pomysł.tylko jakby wszystkich naszych chłopów wypuścić w miasto to kto nad nimi zapanuje;-):-D:szok: a tak poważnie to nie pytałam mojego T bo znam odpowiedź-na pewno by się na to pisał.on należy do tych stadnych zwierzątek i lubi towarzystwo:-p

i przed chwilą odczytałam maila że dzisiaj wysłali do nas wózeczek.ciekawe jak długo będziemy czekać:confused: wysłali kurierem to mam nadzieję że szybko się doczekamy bo urodzę z niecierpliwości i ciekawości:laugh2:;-)

Noo to fajnie ze Twoj maz bylby chetnyy :))

hejka :) moj mezus tez pewnie bedzie chetny na takie spotkanie,zreszta mowilam ci juz o tym sylwia :)
marta ty to faktycznie masz szczescie!!!ja niczego w zyciu nie znalazlam za to zgubilam i zostawilam mnuuuustwo rzeczyy!!!widzisz ktos taki jak ja gubi zeby znalezc mogl ktos taki ja ty :)))hehehehe
krycha wytrzymasz 3tygodnie w takiej nie wiedzy??dlaczego nie idziesz do ginekologa wczesniej???
gastone powodzenia w plodzeniu dzidziusia :))
pappapa

Pamietam :)) I sie ciesze ze myslicie ze to w miare dobry pomysl :)) Nic tylko zrobic mezczyzna wlasny watek i niech sie umawiaja :))

Natinke18, dam radę... Zrobię sobie gdzieś po drodze jeszcze jakiegoś testa, może coś wyjdzie...

Zmykam już spać, słodkich snów życzę i ZDROWIA!!!

Dobrej nocki :))

drozdusia powstrzymaj się jeszcze z rodzeniem:-D:-D

natinke i ja nie mam za bardzo farta do znajdywania prezentów;-):-D:-D:-D a jak tam zdrówko Adusi bo już bym chciała ją zobaczyć

sylcia to chyba plaga z tym chrypiącym głosem:szok: moja sąsiadka i jej koleżanka i mój adal wszystkim pada na krtań:eek:

Nadinka juz ma sie lepiej ale za to ja ledwo na nogach stoje ;/

Ohh i byl dzisiaj Damian u nas na raheen w aptece i mu powiedzieli ze nie ma dla dziecka ktore ma 6 miesiecy zadnego syropu na kaszel ;/!!!!!!!!!!!!!!! Nic tylko wybiore sie do lekarza z mala i soba ...

Ja juz chyba tez zmykam sapc Dobrej nockii babeczki :))

Dzień dobry! Nie chce przechwalić, ale z Młodą jakby coś lepiej :sorry:... W prawdzie w nocy musiałam wstawać do Niej z 2 razy i od 05.00 spała już ze mną w wyrze, ale wstała później, w lepszym nastroju i już tak nie chrypi :-) A ten syrop co dostałyśmy ma działanie bakteriobójcze, a ja myślałam, że to na kaszel ;-)... Jeszcze ja się doprowadzę do porządku i wracam do Was całkowicie :rolleyes2:

O byłoby fajnie :tak:!!! W przyszłym tygodniu wrócimy w obieg kawkowy, więc ja też jestem jak najbardziej ZA!!!

Nadinka juz ma sie lepiej ale za to ja ledwo na nogach stoje ;/

Oj, jak dobrze, że Nadinka czuje się lepiej! Szkoda tylko, że Ty nie bardzo... Zdrowiejcie Kobietki :sorry:

Ms.Marple, nic się nie chwalisz - odpoczęłaś troszkę po pobycie mamy? Naładowałaś bateryjki? Na długo lecisz do Polski?

Miłego dzionka Wam życzę mamusie i dużo zdrówka wszystkim :tak:

hello, witam się w ten paskudny poranek;-)
krycha a ten syropek dla małej to na receptę dostałaś? czy można go kupić tez bez?

a z mamą miałam luzik, mały ciągnął babcię za rękę i ciągle spacerowali razem:-D:-D

lecę na kawkę

reklama
hello, witam się w ten paskudny poranek;-)
krycha a ten syropek dla małej to na receptę dostałaś? czy można go kupić tez bez?

a z mamą miałam luzik, mały ciągnął babcię za rękę i ciągle spacerowali razem:-D:-D

lecę na kawkę

Na receptę, nazywa się Septrin i kosztuje około 6 e. Niestety Młoda nam robi straszne cyrki jak Jej go podajemy, choć nie wiem dlaczego, smak ma bananowy, słodki :baffled:... Ech, i kuracja ma trwać 10 dni :eek:... No, nic damy radę, o zdanię Jej w tym temacie nie mogę pytać :sorry:! To ja też zrobię sobie kawkę i tak telepatycznie się z Toba napiję ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry