reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Jak byłam 3 tyg.temu to bolało mnie po prawej stronie,tak jakbym miała zapalenie pęcherza moczowego,ale ona poweidziła mi po zbadaniu i zrobieniu usg ,że to główka dziecka tam jest i to dlatego ten ból,żadnych upławów nie mam

ale nie tylko upławy świadczą o stanach zapalnych :tak:
nie nakręcaj się i wszystko będzie dobrze - zobaczysz.

reklama
dziwne ,ze nie powiedziala mi nic więcej,tylko,że było napisane pilne wezwanie

no mogła podać szczegóły a nie Cię straszyć... a kiedy się dowiesz??

oo Kasia jest, cześć Kasia:-D opowiadaj o ślubie, jak było, co i jak, uwielbiam takie opowieści:tak: kiedy bedziecie mieli fotki? wtedy nasza herbatka w końcu dojdzie do skutku:tak::-D

Paulla dobranoc :*

hhehehe dzis fotki dostałam, ale narazie tylko do obejzenia przed edycją, wybiore 80 do fotoksiążki;-)i ogólnie które trzeba poprawić pod wzg światła itp;-) wtedy dostane je spowrotem i moge sie pochwalić:tak::tak::tak: ogólnie ślicznie wyszly bo wczoraj nawet nam pogoda dopisała:tak: co do spotkania jestem Tygrynko do dyspozycji:-p:-p musze oddać tobie podwiązkę, a zrobiłam specjalnie takie zdjątka na którym ja widać obok mojej na nóżce ihihihi

hehe uścisnijmy sobie dłonie - też jem śledzia z nieumytymi włosami (tzn. moimi, co do śledzia mam nadzieję, że był dokładnie oczyszczony:-p) a na wagę leję (mimo, że powinno się na nią wchodzić a nie sikać:-p) mój pierwszy śledź w ciąży:eek:

skąd wiesz, że sledź był w ciąży:eek:

Dobra ja uciekam do wyrka, bo mąz już sie do kompa dobija ;) Dobranoc

reklama
hhehehe dzis fotki dostałam, ale narazie tylko do obejzenia przed edycją, wybiore 80 do fotoksiążki;-)i ogólnie które trzeba poprawić pod wzg światła itp;-) wtedy dostane je spowrotem i moge sie pochwalić:tak::tak::tak: ogólnie ślicznie wyszly bo wczoraj nawet nam pogoda dopisała:tak: co do spotkania jestem Tygrynko do dyspozycji:-p:-p musze oddać tobie podwiązkę, a zrobiłam specjalnie takie zdjątka na którym ja widać obok mojej na nóżce ihihihi

ej a wogóle co to za prywata i umawianie się poza NAMI WSZYTKIMI?! :-p

Do góry