reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kurcze napisałam już posta i mi skasowało, coś nie tak jest z tym laptopem, cały czas się coś zacina.
Tosika , MAks miał lakierowane a to nie to samo co lakowanie, co do pieczarek to jeszcze Maksowi nie dawałam.
Dziewczyny , teściowa mi mówiła, że zapalenie płuc wirusowe, osłuchowo nie słychać tylko na zdjęciu wyjdzie.
Kasia przepiękne te kolczyki jednak ja jakoś nie chodzę.
Madzia u nas też dziś pogoda do d.. niby ciepło ale deszczowo.
Resztę oczywiście już zapomniałam

reklama
a tu co taka cisza???
moje już śpi i znowu mama ma przytulać - miłe to ale kurcze jaka rola tatusia w tym wszystkim?
dziś na spacerze był i pięknie spał - pogoda barowa sprzyja najwyraźniej bo 2h dla mojego syna to baaaaardzoo duuuuzooo;-)
ja szperam po necie i szukam jakiegoś ładnego lusterka dla mojej chrześnicy na 4 urodzinki - najbardziej spodobałoby się różowe i z księżniczką:-) więc ciocia szuka:tak:
no a skoro nie ma co czytać to idę buszować za zwierciadełkiem
dobrej nocki

Kicrym, nie lubisz grzybów? Taki świeżutki sosik - mniaaaam;-)
:oo2::oo2::oo2::no: :-p:-D:-D

U nas dzisiaj znów deszcz,ale niby ciepło,tylko jak tu wyjść jak leje:crazy:
No właśnie i folia zostaje skopana z wózka:confused2::eek::cool:

Renia no ja też lubię takie zakupki remontowe:tak:04.11 otwierają na 3stawach nowy sklep leroy merlin:tak:
Post buziaczek dla Cinusia:tak:
Surv ja znam Łucka z serialu:tak::-D:-D
Kamu fajnie masz z taką teściową:tak::tak:

Spokojnej nocki!

Witam
Beaa zdrówka dla Małej:-):-):-):-) najważniejsze, że masz Ją już w domu i teraz będzie już tylko lepiej:-D
Surv owocnych starań:-D:-D:-D
Kasia super kolczyki, uwielbiam takie, ale mam tylko kilka par, więc trzeba coś zamówić:-p
dziś stuknęła mi 20 godzina jazdy:-) jeszcze ok 3 tyg i będzie po kursie:-D:-D:-D wizja egzaminu jest porażająca, ale jak coś zaczęłam to muszę skończyć choćby za 10 razem:-p Instruktorowi włosy dęba stają jak jadę, ale jeszcze nie padł na zawał, więc chyba nie jest źle:-p
za to Syn popsuł mi się strasznie:-( albo zwyczajnie zaczyna się bunt dwulatka:szok: wczoraj byliśmy na zakupach w Realu i pominę szczegół, że wszystko musiał brać w rączki, żeby później z dziką satysfakcją wywalać na podłogę:eek: jednak przegiął pałę jak po setnym "nie wolno" śmignął mnie w twarz przy kasie:szok: a potem próbował ugryźć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie miałam ochotę sprać Mu tyłek:zawstydzona/y: kurczę chyba zaczyna się ten cholerny bunt, a ja na samym początku już wymiękam:no: żeby jeszcze M mnie wspierał było by gites, ale z rodziców to ja jestem ta surowa wychowująca a on ten wspaniałomyślny dobry tatuś:wściekła/y: a tam, kończę bo jutro mam na rano do pracy:eek: miłego wieczoru:-)

Witam wieczorowa pora.
Wlasnie objadlam sie golabkami maminej roboty (mama przyjechala na miesiac) i umieram z przezarcia.
Zainab powraca do zdrowia, zaczela jesc, hip hip hurrra. Nie wiem tylko jak zachecic ja do picia??

Tosika- moja mala dzisiaj jadla pieczarki, ktore byly w golabkach. Co smieszniejsze, mala znalazla czekoladki, ktore w mig pochlonela:sorry:, a jaki usmiech miala na twarzy przy tych czekoladkach.

Kamu- u nas bylo bakteryjne zapalenie pluc, a podczas ostatniej wizyty u lekarza domowego mala nawet nie byla osluchana. On obstawal, ze to migdalki:angry:.

Kicrym- masz juz aparat?

Kate- nie przejmuj sie jazda, praktyka czyni mistrza. Ja kiedys balam sie siedziec na przednim siedzeniu, a dzisiaj moge nawt wyjechac na autostrade i jechac 120 km/h.
:laugh2::laugh2::laugh2:

Renia- oby remonty poszly jak po masle, a efekty cieszyly oko.

Kasia- piekne te kolczyki, rewelacja.

Post- paracetamol na zapalenie ucha? I co, przeszlo?

Surv- czyli 5 listopada startujesz?

Madzia- z czym dajesz Maciusiowi ten sos?

ale jak coś zaczęłam to muszę skończyć choćby za 10 razem:-p

Zuch dziewczyna!:tak::-) Trzymam kciuki za powodzenie egzaminu:tak:
Beaa, super, że z Zainab coraz lepiej. Kuchnia Babci na pewno podreperuje zdrówko:tak:
Izabelka, jak dzieciaki? Zdrowe?

Kurcze, jak tak czytam o zapalenicha płuc Lenki, Zainab, to zaczynam się wkręcać, bo dzieci kaszlą mi z przerwami od jakiegoś czasu. I katarek raz mniejszy raz większy... Ale temperatury nie mają. Jaki to jest kaszel? Suchy? Mokry?:sorry:

Kasia- u nas nie bylo kaszlu w ogole, tylko goraczka. Pulmonolog jednak powiedzial, ze wys. tem. zaczela sie, gdy zaczal sie ropniak oplucnej czyli komplikacje po zapalenniu pluc. Tak wiec zapalenie pluc moze nie miec zadnych objawow:eek:.

Witam z lekkim poślizgiem, ale od rana jakoś nie miałam jeszcze czasu usiąść i Was poczytać. Młoda wstała przed ósmą, co i dzięki Bogu, bo może wieczorem o ludzkiej porze zaśnie, ale grzecznie się bawi misiami, więc ja szybciutko papierologię odwalam;-)

Beaa, to rzeczywiście straszne co piszesz, bo przy takim kompletnym braku objawów nie ma jak odpowiednio wcześnie zareagować:-(

Kasia, jak szalik? Oczywiście wkleisz zdjecia, jak skończysz?:tak:

Renia, sądząc z tego w jakimtempie remont Ci idzie, to jednak chyba są spore szanse, żeby do świat zdążyć?

Kate, witam w klubie matek przedwcześnie zbuntowanych dwulatków:-p U nas na szczęście objawy na razie głównie w domu i jeszcze nie zrobiłyśmy show w sklepie, ale myśle, że to tylko kwestia czasu:-p

A muszę sie Was coś spytać w kwestii chodzenia Młodej...ona, kurczę, umie chodzić normalnie a nie chce:-( Wczoraj w ramach zabawy, gonienia kota, mamy i misia, przeszła kilkukrotnie cały pokój:szok: Tyle, ze jak tylko przypomni sobie, że niby nie umie chodzić to natychmiast panika i na raczki...no i jak tchórza małego przekonać, że skoro w zabawie umie chodzić, to i poza nią też?:confused2:

Dobra, idę, bo coś podejrzanie cicho jest...prawdopodobnie powstaje kolejny fresk na podłodze kredką świecową...:-D

A i w kwestii otwarcia; postaram sie, żeby otworzyć 2-go;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana mamuski:happy:
Mały już w żłobku:tak:kurcze dzisiaj aż mi się fajnie zorbiło jak go przebrałam paplamy z moją mamą na korytarzu, patrze a mały zabrał swój samochodzik i nie patrząc na plotkujące baby pobiegł do dzieci:szok:super:tak::-)

Kicrym- masz juz aparat?
QUOTE]
Mam, wczoraj kupiliśmy Olympus X-925:tak::tak::tak:zobaczymy jak się sprawdzi, co najważniejsze dla mnie jest malutki i ma stabilizację obrazu, powiedziałam panu w sklepie że ma to być aparat do robienia zdjęc małęmu, powiedział ze się nadaje no i ma 2 letnią gwarancję. Narazie mam 14 dni na test jak mi się nie spodoba to mogę wymienić na inny

bo dzieci kaszlą mi z przerwami od jakiegoś czasu. I katarek raz mniejszy raz większy... Ale temperatury nie mają. Jaki to jest kaszel? Suchy? Mokry?:sorry:
Kasia u nas to samo:tak:byłam już 2 razy u lekarki żeby osłuchała i jest git, u nas doszły jeszcze ropiejące oczka przez katar, ale wkraplam świetlika i jest dobrze. Moja pediatra twierdzi że mam przychodzić co jakiś czas osłuchać małęgo bo wcale nie musi być gorączki a moga być oskrzela:sorry:narazie pozwoliła chodzić do żłobka ale szczepić na meningokoki już nie pozwoliła:eek:kazała zwiekszyć wit C i wapno i wprowadzić bobovit bobas:tak:
Beaa mniam mniam, ale bym gołąbków zjadła, muszę M namówić żeby zrobił:tak:no i co do picia to może na początek jakiś kopmocik albo coś co dzieci lubią:tak:
Kate pewnie że do końca choćby po trupach:tak:ja zdałam za 2 razem w 6 miesiący ciąży:tak:wcale nie chciałam iśc na prawko M mnie namówił i uczył nielegalnie:-pmam w portfelu ale za dużo nie jeżdzę bo nie lubię:sorry:ale szczerze to auta się nie boję i dobrze że mam ten świstek:tak:

Nic to, zmykam do pracy, cały wolny czas przesiedziałam na BB a miałam plan na listopad pisać:-peee tam samo się zrobi:-p
miłego dnia!

Do góry