reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam o poranku

moja corcia juz nie spi i gada na calego plus inne dzwieki '

dobrze ze ja wyspana dzisiaj cudownie mi sie spalo
spioch.gif

laski dziekuje za gratulacje :zawstydzona/y:

dzisiaj musze isc do miasta po jakis kostium dla siebie bo w piatek ide na imprezke a moj P zostaje z dzciecmi..hehehhe

reklama
dzień doberek:-)

ewelcia wczoraj jeden koleś zepsuł mi humor z rana,stwierdził ze "schudłam" ostatnio:wściekła/y:a jego zona ma z 50kg nadwagi,debil jeden:crazy:ale juz dzisiaj mi przeszło i nawet mam dobry humor mimo tego ze czeka mnie piesza przeprawa przez całe miasto:-(

lubiczanka wybierasz sie z Dadzią do przedszkola?moze chociaz do miaasta sie z tobą zabiore?
prosze.gif

miłego dnia
smiley__12_.gif

Witam drogie Panie!!!
Dziś ponoć ma być całkiem ładna pogoda
slonce19_(www.e-gify.pl).gif
.Oby bo coś mi się wydaje,że te niezawesołe nastroje są przyczyną właśnie tego,co dzieje się za oknem...
Dziś po odstawieniu Dadzi do przedszkola szturmujemy klinikę razem z Dawidkiem
doktor23_(www.e-gify.pl).gif
.
Kurczę-taką mi ochotę narobiłyście tym kubusiowym ciachem,że nie ma bata-w sobotę robię:tak:
Julia28-
urodziny12.gif
-wszystkiego dobrego,smacznego
urodziny74.gif
,hucznej zabawy urodzinowej,szczęścia,i wszystkiego tego,czego sama sobie zażyczysz:tak:
MartaF-masz skaner powiadasz?A czy dzisiaj mogłabym wpaść na jakąś herbasię
jedzenie_i_picie3.gif
i przy okazji go wykorzystać?
Miłego dnia Wam wszystkim:laugh2:

Witam drogie Panie!!!

MartaF-masz skaner powiadasz?A czy dzisiaj mogłabym wpaść na jakąś herbasię
jedzenie_i_picie3.gif
i przy okazji go wykorzystać?
Miłego dnia Wam wszystkim:laugh2:
pewnie ze tak,teraz rano??czy po powrocie z usg??

oglądacie program na 2??mówią o zmianach wypłaty becikowego,tera trzeba miec zaświadczenie od lekarza ze było sie pod stałą opieką

Ostatnia edycja:
Nie,no już nie będę taka i z rańca nie będę na chatkę Wam nachodzić(z reszta jeszcze wszyscy opidżamowani jesteśmy:zawstydzona/y:),ale jak wrócimy z Tipperary-no chyba,że masz jakieś plany?
A autko kiedy do odbioru?Powiedział Wam?
nie mam planów,tylko rano na poczte musze iść:-(i do gp od razu chyba skocze a potem jestem wolna:tak:
auto do niedzieli ma byc zrobione;-)

nie mam planów,tylko rano na poczte musze iść:-(i do gp od razu chyba skocze a potem jestem wolna:tak:
auto do niedzieli ma byc zrobione;-)
nie zauważyłam posta na górze-pewnie,że Cię podrzucimy gdzie chcesz-zazwyczaj jesteśmy w przedszkolu tuż po9-ej.Mogę po Ciebie podjechać-żebym zobaczyła gdzie mieszkasz(i potem nie będę musiała już szukać)i przy okazji Ty nóżki sobie oszczędzisz troszkę:tak:.Tylko który nr domku?i to jest to drugie osiedle od szkoły na lewo,tak?

reklama
Do góry