reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A wiecie co ja tez do konca nie chce wierzyc, ze bedzie corcia, dzis bede gnebic doktorka, zeby upewnil sie czy tam aby jakies jajuszka nie wyrosly!!
o ile dobrze pamietam to Cherie jakies sukieneczki na cudenkach wklejala-ciekawe czy Danielkowi sie spodbaja??:-D:-D:-D:-D

reklama
A wiecie co ja tez do konca nie chce wierzyc, ze bedzie corcia, dzis bede gnebic doktorka, zeby upewnil sie czy tam aby jakies jajuszka nie wyrosly!!
o ile dobrze pamietam to Cherie jakies sukieneczki na cudenkach wklejala-ciekawe czy Danielkowi sie spodbaja??:-D:-D:-D:-D
ja mam cały czas przeczucie swoje na chłopca mimo tego iż ma byc dziewczynka.. :)
z tego wzgledu wiekszosc ubranek mam zwyczajnie białych albo w kolorach uniwersalnych :-D
i wcale sie nie zdziwie jak w piatek zobacze nabiał na usg :-D

Moj doktorek niby bel pewny ale ja nic rozowego nie umialam kupic-dopiero z mama jedna czapeczke z rozem kupilam!! Wprawdzie szwagierka dala mi troche rozowych ciuszkow bo ja bym nie kupila:no::no::no:

A na SR położna mówiła, że jak brzuch stawia się więcej niż 6 razy na dobę to jest powód do zmartwień... hehe a mi stawia się za każdym razem jak przejdę więcej niz 5 kroków ;/ No ale rozwarcia nie ma i trzymam się tej myśli jak rzep. Chociaż jutro zadzwonię do ginki chyba i spytam czy faktycznie powyżej 6 razy to jest groźne. U mnie twardnienie następuje zdecydowanie częściej...
Ale cóż, dziś doszłam do wniosku, że nie wolno się denerwować. Matka natura jest mądra i z pomocą lekarzy wszystko MUSI być dobrze. Innej opcji nie przyjmuje do wiadomości, Wam życzę tego samego. W końcu jesli będziemy się tak stresować to w sumie szczerze nie dziwię się, że dzidziusie chcą wychodzić. One chcą bezpieczeństwa, miłości i uśmiechu, a nie smutków i lęków. Więc musicie/my dać radę! :)
Mi moja ginka mówiła, że powyżej 10 to powód do niepokoju bo do 10 się jeszcze zdarzać może. Ja jej ufam, więc się tego trzymam:tak: Ale No-spę biorę jak mam kilka pod rząd skurczy.

reklama
Cherie - jednak miala nosa co do plci ahhahahaha :) napisala mi esa ze przeciez czula tak na poczatku ! I ma racje bo czula ahhaah !:-D:-D:-D Wiec jej przeczucie sie jednak sprawdzilo :)

Do góry