reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeden pulneo a drugi echinasal:confused2::confused2::confused2::confused2:

my już w maju braliśmy pulneo

.miałaś kochana rację, że nie ufałaś:tak: skoro nie potrafiła 3dniówki stwierdzić, a Tobie mamusiu tylko pogratulować wspaniałego instynktu macierzyńskiego:tak:

Beciaczku , 100% trzydniówkę można rozpoznać dopiero jak wyjdzie wysypka, wcześniej jest to niemożliwe, gdyż poza gorączką nie ma żadnych objawów. Dopiero jak dzieciaczka wysypie można z całą pewnością stwierdzić że to 3-dniówka.

reklama
Beciaczku , 100% trzydniówkę można rozpoznać dopiero jak wyjdzie wysypka, wcześniej jest to niemożliwe, gdyż poza gorączką nie ma żadnych objawów. Dopiero jak dzieciaczka wysypie można z całą pewnością stwierdzić że to 3-dniówka.

To samo chciałam napisać :sorry:

Madzienko dobrze, że juz lepiej z Julcią. I juz wiadomo ze to była trzydniówka.

Kana a jak dzisiaj Mariczka ?
Witajcie

Mały spi a ja kawkę zaraz sobie zrobie, połozyłabym się znim ,ale muszę się wyszykować i lecieć do przychodni po skierowanie na badanie krwi do małego.

Witam kochane.....

Nie wierze co tutaj tak pusto strasznie ostatnio????? :sorry::-(

Agaciu kochana Mariczka dzisiaj juz znacznie lepiej (nie zapeszając) kupka od rana jedna + jeden kleksik mały...... gorączki już wsio nie ma...... teraz już tylko lepiej chyba będzie....:tak: Ciesze sie ogromnie......idziemy dzisiaj na spacerek u nas słoneczko trzeba to wykorzystać.....bo Mari juz kolorki swoje straciła....przez te kupki...

A poza tym ja tez jakos lepiej sie czuje...moze to ta sprzyjająca pogoda......słoneczko dużo lepiej na mnie działa....

Buziaczki dla Was wszystkich,,,,

Martusiu powodzinka na rozmowie....czekam na relacje :tak:

U nas tez Mari spi....a ja kawusia i na bb....od kiedy Mari wstaje maks o 6:30 to jakos ten dzien taki długi sie wydaje:p hahahh

Mój mały jeszcze śpi, a ja miałam iśc do przychodni , nie ma go z kim zostawic. czekam teraz na mamę, bo zaraz ma przyjść to wtedy skocze. A miałam juz byc w przychodni godzine temu :zawstydzona/y:, mam nadzieję ze mi kolejka nie przejdzie :zawstydzona/y:
A mi chce się tak spać :-(, kurde ale bym sobie z Matim pospała. No zawsze tak jest, jak ja nie moge się znim rano połozyc to spi 2 godz a jak tylko ide spac razem z nim rano to drzemka trwa maks 40 min :-(.

Hej mamuśki
Ale tu dzisiaj pustki:szok::szok::szok:
Ja dopiero od pół godzinki mam internet, wezwalismy informatyka i nam skonfigurował wszystko, mam nadzieję ze juz będzie ok.

Kana, super, że Mariczka ma sie lepiej, a świerze powietrze napewno dobrze jej zrobi.
Madzia jeszcze kaszle,ale na spacerek dzisiaj pójdzie,, albo już była, jest z teściową i mialy się dzisiaj wybrac chociaz na chwilkę.

J też dzisaj śpiaca, miałam się wczoraj wczesniej połozyc, bo zmęczona byłam, ale jak przyszło co do czego, to siedziałam przed kompem do pólnocy:zawstydzona/y:

Witam, u nas kolejna nocka taka sobie, teraz moja mała biedroneczka:-D:-D:-Dśpi sobie, plamki juz schodzą...dostaliśmy pozwolenie od pediatry na pojscie jutro na basen-super, bo juz myślałam że znowu nam przepadnie...

Jak u Was jest z nieobecnościami na zajęciach z basenu(np. z powodu choroby)-pytanie do mamusiek chodzących na organizowane zajęcia??

Poza tym u nas dzisiaj dziwna pogoda...raz słonce raz zlewa:sorry::sorry::sorry:wiec spacerek chyba podarujemy sobie, bo czarne chmury wisza nad blokiem:eek::eek::eek:

Olcia
masz rację z ta trzydniówka, ale ja już po raz kolejny przejechałam się na tych lekarzach, wiec im nie ufam..:sorry::sorry::sorry:na szczescie mam super pediatre ktora jeszcze nigdy nas nie zawiodla:tak::tak::tak:a do przychodni ide tylko z koneczności i na szczepienie

Hej mamuśki
Ale tu dzisiaj pustki:szok::szok::szok:
Ja dopiero od pół godzinki mam internet, wezwalismy informatyka i nam skonfigurował wszystko, mam nadzieję ze juz będzie ok.

Kana, super, że Mariczka ma sie lepiej, a świerze powietrze napewno dobrze jej zrobi.
Madzia jeszcze kaszle,ale na spacerek dzisiaj pójdzie,, albo już była, jest z teściową i mialy się dzisiaj wybrac chociaz na chwilkę.

J też dzisaj śpiaca, miałam się wczoraj wczesniej połozyc, bo zmęczona byłam, ale jak przyszło co do czego, to siedziałam przed kompem do pólnocy:zawstydzona/y:
Bliźniaczku nawet widzisz nie doczytałam z tego wszystkiego ,ze Madzia tez chorowiutka była.....buziaczek dla niej:*
Mój mały jeszcze śpi, a ja miałam iśc do przychodni , nie ma go z kim zostawic. czekam teraz na mamę, bo zaraz ma przyjść to wtedy skocze. A miałam juz byc w przychodni godzine temu :zawstydzona/y:, mam nadzieję ze mi kolejka nie przejdzie :zawstydzona/y:
A mi chce się tak spać :-(, kurde ale bym sobie z Matim pospała. No zawsze tak jest, jak ja nie moge się znim rano połozyc to spi 2 godz a jak tylko ide spac razem z nim rano to drzemka trwa maks 40 min :-(.
Agaciu u nas tez tak zawsze....jak ja musze ogarnąc mieszkanie lub połozyc sie razem z nią to mała śpi max 45 minut,ale jak nie mam nic do roboty,a dodatkowo tak jak dzisiaj sa pustki na bb to mała spi 2 godzinki....znam to :tak::tak::tak::sorry:
Witam, u nas kolejna nocka taka sobie, teraz moja mała biedroneczka:-D:-D:-Dśpi sobie, plamki juz schodzą...dostaliśmy pozwolenie od pediatry na pojscie jutro na basen-super, bo juz myślałam że znowu nam przepadnie...

Tak się ciesze,ze z Juleczką tez juz o wiele lepiej...a kropeczki szybciutko zchodza....pamietam niestety.... :-p:tak:

No a ja dzisiaj rano ku przyzwoleniu Mari umylam okno balkonowe,ale tylko i wyłacznie to,dalej był juz pisk i krzyk rozpaczy, wiec kolejne dwa obok zostaja na jutro....:-p

Heloł :-)

Z tym spaniem to chyba tylko my z Alanem jesteśmy inni :sorry::eek:
bo ja ma iść rano po mleczku kolo 9 spać sam to śpi właśnie max. 30-40 minut, a jak idziemy spaćku razem to zawsze śpimy kolo 2 godzin :tak::tak::tak::szok: , dlatego przeważnie Alan śpi z mamusią :tak::tak: i wszyscy są szczęśliwi :tak::tak::-D:-D

reklama
Bliźniaczku nawet widzisz nie doczytałam z tego wszystkiego ,ze Madzia tez chorowiutka była.....buziaczek dla niej:*
I dla Was kochane też buziaczek od nas:tak:

My też życzymy zdróweczka dla Mari i Madzi!!!
Dzieki kochana, dla Julci tez dużo zdrówka życzę i udanego pływania

Heloł :-)

Z tym spaniem to chyba tylko my z Alanem jesteśmy inni :sorry::eek:
bo ja ma iść rano po mleczku kolo 9 spać sam to śpi właśnie max. 30-40 minut, a jak idziemy spaćku razem to zawsze śpimy kolo 2 godzin :tak::tak::tak::szok: , dlatego przeważnie Alan śpi z mamusią :tak::tak: i wszyscy są szczęśliwi :tak::tak::-D:-D
Jak to dobrze tak sobie wychowacsyncia

Do góry