Pytałaś Bliźniaczku o wychowawczy- nie mam płatnego
I nawet muszę ją pochwalić, że jak oglądałam Brzydulę to położyła głowkę na moim brzuszku i tak leżała przez 20 minut spokojnie

A ja ją głaskałam po główce- byłam w szoku

Bo normalnie to ona usiedzieć minuty w miejscu nie może
Szkoda, ze nia maz płatnego, niby 400 zł, ale zawsze coś.
To musiał byc słodki widok, też marzę o tym, zeby Madzia sie do mnie przytuliła i poleżała chwilkę, ale ona właśnie nie umie wyleżec w miejscu, a zasypia też woli sama i jak się z nią położę, to wkłada mi palce do nosa, do oczu
Supermama z Ciebie, podziwiam Cię, że sobie tak, ze wszystkim radzisz sama
A Ty faktycznie radzisz sobie świetnie

Ale-po pierwsze lata praktyki;-),a poza tym przy takich 3 urwisach to chyba nie masz czasu żeby dobrze pomyśleć;-).

wcale nie taka super, po prostu jakos musze sobie radzic i nie jest źle, a że czasem padam, to trudno, za to chłopcy potrafią się odwdzięczyc i zrobic mi kawkę albo śniadanko do łóżeczka.
ahhh zapomnialam napisac ze codziennie jem sniadanie o 7, w pracy tylko kawe i pozniej dopiero cos w domu po 16 a po 18 nic nie jadam wiec chudne w oczach

juz mi wszystkie spodnie wisza

, ja bym tak nie dała rady, padłabym z głodu, śniadanko jem o 10 w pracy, a ok 15:30-16 obiadek w domku.
Cyprysiowa, sory za pomyłkę, oczywiscie chodziło mi o Ksawiego. Może te jego nocne płacze są spowodowane, tym, że nagle przez tyle godzinek nie ma z nim mamy i odreagowuje to tak jak potrafi, ale myśle ze szybko przywyknie i będzie dobrze.
Aniu, wiem jak ise czujesz, bo mi też szkoda, ze mojego A. omija wiele ważnych chwil, ale cóż takie życie, przecież nie moze siedzie z nami w domu, bo z czegos trzeba życ. Czasem jak dzwonie do niego i mówie mu że Mała zrobiła to czy tamto, to słyszę że żal mu że sam tego nie widzi, ale za to jak wraca to dużo czasu poświęca dzieciom i oni są bardzo za nim.
Chłopakom bardzo spodobało się na tym hip -hopie, chociaz są tam prawie same dziewczyny i starsze (gimnazjum), dwie nawet z nimi dadały i powidziały że są sexi

, ale Grzesiek miał radochę. Tak więc mamy dodatkowe zajęcie