reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Wiam was i z zaraz uciekam - jestem bizi - 3mam kciuki za wizyty . A ja nadrobie Rechota - A GUCHY TO JESZCZE NIE MA NA ZAMKNIETYM ??? GGGUUUUUCHA GDZIE JESTES (hihihi) ok papa odezwa sie pozniej

reklama

No ja myślę, że nie zachowasz sie TAK KARYGODNIE jak Tygrynka i już aktywowałaś sobie telekonferencję on line przez skype/msn ? :-D

Nie aktywowałam bo nie używam Skypa?msn ...

Witam smutaskowo :-(

Odebrałam wynik glukozy i wyszło 190 !!!!
Jutro mam powtórzyć i zrobić 75g, ale zasugerował że przy tak wysokim wyniku to chyba cudów nie będzie. nie mogę w to uwierzyć, nie miałam żadnych objawów, a do tego maz mnie wkurwia...nie dam rady

Kochana trzymam kciuki za niski wynik. A może ten był nieprawidłowy...
M się staraj nie wkur.iać - w końcu to tylko chłop :-p

Tak, tak Kasiu już zaakceptowałam i resztę panienek, które się już zarejestrowały :-p :-):-)

Dziękuję za akcepta - lecę nadrabiać tamte zaległości :rofl2:

Ja mam dzisiaj o 15 USG i zaczynam świrować. Niby się nie denerwuję (całe szczęście że już czuję Milenkę i wiem że bryka).
A wczoraj się dowiedziałam że moja koleżanka z pracy jest w 8 tygodniu ciąży - ma termin na 7.06.2010 :-D Ale my się w tym naszym biurze rozmnażamy :-D

Za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania trzymam mocno kciuki :tak:

czesc dziewczyny.. :)

a mi jakoś od wczoraj niedobrze, mdli mnie jak na początku, pewnie po lekach... wczoraj rano łączyłam się z Wisłą przez kibel :( dziś czuję że mi znów wszystko podchodzi :/ chciałabym odstawić leki, ale lekarz mi nie pozwolił :( przerąbane :(

dziendobry lutóweczki!!
TYGRYNKA super ze wszystko wporzadku- to napewno nasze kciuki pomogły :-)

RECHOTKU super podusia tomus napewno bedzie z niej mega zadowolony :-)
Jak wam dzis mija dzien?? Jakie plany??

dzieki dzieki naprawde
A o mnie to już się cipensja nie zapyta:laugh2:

bo wiem że bedziesz :p o ciebie to sie nie martwie ty se radzisz a te sierotki reszta gdzie są

a tak wogóle to co tu tak cicho cooo;/????? ha ha ha ha

reklama
Do góry