reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ej wiecie co ja odj*ebałam? Dopiero tera się zorientowałam że cały czas ramiączko od stanika mi zwisa hahaha a ja tak paradowałam po mieście zadowolona no bo się oszczam górą

Hej dziewczyny, ja zaraz mykam na miasto załatwiać sprawy urzędowe:eek::eek::eek: nienawidzę tego...hmmm martwię się też tym bałaganem z wątkami, bo teraz trzeba nadrabiać posty tu i tam :-( mam nadzieje ze dam radę...

No to super przeżycia też bym chciała znaleźć się na takim spotkanku i to jeszcze w tv:rofl2: A kąpiel czyli kąpaliście lalki i przebieraliście? A długo to trwało?A będą to emitować?a ta chustka na głowę to jakiego koloru?:-D

lalki to nie tylko fantomy ihihihih połozna mówiła że to różnica hmm dla mnie to po prostu lalki tylko bardziej realne:-D:-D, zajęcia trwały 1,5h tak w skrócie pokazywały to, co się pojawia w szkole rodzenia, emisja będzie w listopadzie ale w Poznańskiej TV, z chustka trafiłam bo dostałam taką dla dziewczynki biala z delikatnym odcieniem różu, we wzorek z misiami ihhihiih:-D

lalki to nie tylko fantomy ihihihih połozna mówiła że to różnica hmm dla mnie to po prostu lalki tylko bardziej realne:-D:-D, zajęcia trwały 1,5h tak w skrócie pokazywały to, co się pojawia w szkole rodzenia, emisja będzie w listopadzie ale w Poznańskiej TV, z chustka trafiłam bo dostałam taką dla dziewczynki biala z delikatnym odcieniem różu, we wzorek z misiami ihhihiih:-D

No to jak fajnie no to sobie nie obejrzę bo nie mam tego programu...:-(

reklama
Do góry