reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja mam potworny ból głowy przez M.
Dziewczyny on mnie wykończy:-(
A co znów się stało?

Dziewczyny współczuje darcia sie na spacerkach, a moze wcześniej np. tatuś niósł dzieciaczka, a wy prowadłyście wózek i im się spodobało, moja koleżanka tak miała, córka się przyzwyczaiła i ma teraz problem.
Na szczęście moja prawie zawsze śpi w wózku, taki śpioch podwórkowy:-D

reklama
haloooo

Czy któraj pije ze mną kawę ?

Bylismy na badaniu krwi i wazeniu. Mati w miesiąc przybrał 600 g ... to chyba dobrze nie?

Przy pobieraniu krwi nawet nie zapisnął :tak:, jestem z niego dumna. U nas tez ładna pogoda. Na króciutkim spacerku juz bylismy, moze się wybierzemy na jeszcze jeden. Teraz mały spi a ja odpoczywam,a powinnam okno chociaz umyć ... ehhh nie chce mi sie. I tak zaraz mały sie pewnie o budzi bo juz godzine śpi.

Bardzo ładnie przybrał, dobrze będzie miał siłe nosic Madzię na rękach:-D, też jestem dumna z zięciunia, zdolna bestia z niego
hihihi ......

Robimy te badania, bo we wtorek jedziemy do przychodni do Poznania w sparawie tego, że tak mało przybiera, dostalismy skkierowanie od pediatry ... choć ja mysle, że on ładnie przybierał na wadze i nie wiem o co jej chodzi, ale nie zaszkodzi jechać

Mamuśki moze te nasze bobasy taki okres jakis maja....ja pierwszy raz widzialam mari w takiej furi...serio...

Madziu dziękujemy ,a jak Julcia sie czuje?????Juz wszystko ok?
U mnie taz czasami jest histeria na spacerku ... dlatego staram się daeko nie wyjeżdzac na spacer, zeby potem nie dźwigac na rękach małego pół drogi :-D

A ja mam potworny ból głowy przez M.
Dziewczyny on mnie wykończy:-(

Twojemu mężowi chyba porządne lanie się należy :no:

hihihi ......

Robimy te badania, bo we wtorek jedziemy do przychodni do Poznania w sparawie tego, że tak mało przybiera, dostalismy skkierowanie od pediatry ... choć ja mysle, że on ładnie przybierał na wadze i nie wiem o co jej chodzi, ale nie zaszkodzi jechać

pewnie że bardzo ładnie Mati przybiera, według mnie trochę przesadza Wasza lekarka

a my też właśnie wróciliśmy, muszę tylko zakupki wypakować i biorę się za kawusię:tak: i krupniczek:tak:

Wiktor co prawda histerii mi nie robi, ale całą drogę spać nie chciał, a tu jego pora.
Myślałam, że jak wrócimy to uśnie...cisza taka, myślę śpi, ja wchodze do pokoju, a on w najlepsze raczkuje w łóżeczku:tak::-D
położyłam go jeszcze raz i satnowczo powiedziałam, że ma spać;-)no zobaczymy za minut kilka jaki skutek;-):-D

reklama
A co znów się stało?

Dziewczyny współczuje darcia sie na spacerkach, a moze wcześniej np. tatuś niósł dzieciaczka, a wy prowadłyście wózek i im się spodobało, moja koleżanka tak miała, córka się przyzwyczaiła i ma teraz problem.
Na szczęście moja prawie zawsze śpi w wózku, taki śpioch podwórkowy:-D

Blizniczku zazdrościmy, ale z tego co pamiętam Madzia zawsze była grzeczna na spacerkach:tak::tak::tak:nasze darły się w gondolach a Madzia nie...dobrze pamiętam...

U nas noszenia na rękach nie bylo, raczej brak spacerkow przez chorobe:-:)-:)-(

Mamuśki moze te nasze bobasy taki okres jakis maja....ja pierwszy raz widzialam mari w takiej furi...serio...

Madziu dziękujemy ,a jak Julcia sie czuje?????Juz wszystko ok?

Jula już zdrowa....:tak::tak::tak:ale jaka marudna chyba zębole dokuczają:confused2::confused2::confused2:

Do góry