reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć mamuski :-)

Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić :tak:, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy :tak::tak: jest w bloku, na ostatnim pietrze :-:)wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper :tak::tak::tak: ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie :zawstydzona/y: za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka :tak::tak:, aha i duuuuuuży balkon :tak::tak::tak:, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić :tak:, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować :wściekła/y:

Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić :tak::tak::tak:

GRATULACJE KOCHANA!!!

Edee a gdzie Ty mieszkasz???bo jakoś brzmi mi to znajomo jak warunki mieszkań tu w UK, tylko jakoś ja nie pamiętam, żebyś Ty w UK mieszkała???sorki, że mam taka pamięć marną

reklama

Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić :tak:, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy :tak::tak: jest w bloku, na ostatnim pietrze :-:)wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper :tak::tak::tak: ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie :zawstydzona/y: za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka :tak::tak:, aha i duuuuuuży balkon :tak::tak::tak:, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić :tak:, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować :wściekła/y:

Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić :tak::tak::tak:
no kochana super!!!!!!!!!!!!! gartulacje to kolejna parapetówka się szykuje heheh:-D:-D:-Da ile metrów jesli mozna wiedzieć?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kurcze moja ciocia miala konflikt i pierwsze dziecko super a drugie umarło w brzuszku:-(bylo to jakies 28 czy 29 lat temu , a wszystko wina lekarzy ktorzy wlasnie popelnili blad i niedopatrzyli sie konfliktu :no::no: Karolek umarł:-(i sobie wyobrazcie ze trzymali ja w szpitalu z tym plodem nieżywym dopiero moja mama zrobila taka awanture na caly szpital ze od razu zabrali sie za swoje obowiazki...................

a z przyjemnych rzeczy to wrocilismy ze spacerku i zakupow jedzeniowych , kurde dziewczyny wspolczuje tych spacerkowych malych płaczków , u nas Fifi gada sobie i jedzie:tak: teraz odsypia spacerek a ja ide po kawusie a potem zabieram się za obiadekk dla mężowego i siebie:tak:

Edee gratulacje ogormne.......tylko pozazdrościc......super super super:*:*:*

Rewelacja ... i takie mieszkanie mozna za małe pieniadze potem wykupic. No po prostu re we la cja !!!!!

Jejku,:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziekuje Wam bardzo za wszystkie gratulacje ;-):tak::tak:
Beciaczku w UK to ja bym z checia chciał mieszkać :zawstydzona/y::-p:-D:-D, ale mieszkam w Polsce na śląsku w Cieszynie ;-) tam gdzie Pytia :tak::tak::tak:
Mieszkanie ma coś 56 m2, nie jest to ogromne mieszkanie, ale fajne, takie, jakie mi (narazie) :-p:-D:-D wystarczy :-D:-D w kuchni nawet jest nowiutki piec gazowy :tak::tak:i wreszcie mam balkon o którym zawsze marzyłam :tak::tak:

Jejku,:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziekuje Wam bardzo za wszystkie gratulacje ;-):tak::tak:
Beciaczku w UK to ja bym z checia chciał mieszkać :zawstydzona/y::-p:-D:-D, ale mieszkam w Polsce na śląsku w Cieszynie ;-) tam gdzie Pytia :tak::tak::tak:
Mieszkanie ma coś 56 m2, nie jest to ogromne mieszkanie, ale fajne, takie, jakie mi (narazie) :-p:-D:-D wystarczy :-D:-D w kuchni nawet jest nowiutki piec gazowy :tak::tak:i wreszcie mam balkon o którym zawsze marzyłam :tak::tak:
no kochana to tylko gratulowac :-D:-D:-D:-D aaaaa i ja czekamy na parapetówkę:-D:-D:-D:-D

Edytko super, gratulacje!!!!!Warto było czekać...

My powolutku szykujemy sie na basen, tzn. ja szykuję sie, Jula przysypia, żeby mieć siłę machac nogami:-D:-D:-D
a u nas leje:confused::confused::confused:

reklama
Do góry