reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Cześć:happy:

Ostatnio jestem trochę zabiegana i nie mam nawet czasu usiąść:sorry2: Jak już coś poczytam, to za chwilę muszę iść i tak w kółko. Dzisiaj mój O. poleciał do PL po odbiór prawka. Wraca w sobotę późnym wieczorem. Czekają mnie 3 dni samej z dzieciakami:szok::sorry2: Mam nadzieję, że dam sobie radę i nie zwariuje;-)
Idziemy na jakąś imprezę zorganizowaną dla dzieci przez Wspólnotę Polską.Ciekawe czy Wolfia pójdzie?
W sumie to bym poszła, ale nie mam za bardzo jak, tym bardziej sama i z małym Oliverem:sorry2::-(

Odezwę się wieczorem jak położę dzieciaki spać.
Miłego dnia:happy2:

reklama
Korzystając z tego, że moje dziecko śpi poprasowałam jej ubranka, uwielbiam, chociaż potem zmęczona jestem.

A ja nie mam prawka i prawdopodobnie nigdy w życiu mieć nie będę:-p. Mąż mówi, że i tak mnie nauczy jeździć i da mi na kurs, ale ja zdecydowanie się nie nadaję na kierowcę:-D:-D, panikara jestem. Kiedyś zaczęłam kurs, wyjeździłam nawet ileś godzin, ale potem miałam kontuzję kolana i już nie dokończyłam. I dobrze, na drogach jest bezpieczniej:-):-D:-D:-D;-). Wolę być pasażerem:-)

no i nastała cisza, wszystkie mamusie poszły na mode na sukces
1125.gif

moje maluchy w taką pogode szaleją na podwórku,mam tylko nadzieje ze sie nie rozchorują
021.gif

a ja miałam robic pokoik ale mi sie odechciało
luzak.gif

reklama
Witam dziewczyny po dlugim czasie....:-)

Wpadam z pytaniem czy miala ktoras z was stycznosc lub slyszala opinie na temat szczepionek przeciwko rakowi szyjki macicy czyli Hpv? .....zastanawiam sie dla mojej corki i tak troche czytam na ten temat no i opinie sa rozne a nie powiem cze cena tez powalajaca. Moze ktoras cos slyszala na ten temat ? :tak:

Do góry