reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A może zjadłaś coś nieświeżego????
Ja mam odwrotny problem i dlatego wcinam jabłuszka, żeby pomóc sobie. Jak to tak potrwa to możesz się przecież odwodnić....:-:)szok:

No właśnie dlatego mnie nie pokoi bo zaczął się dziś 3 zień tego samego i nadal boli brzuch itp zresztą nie muszę opisywać na pewno każda z nas w życiu to miała więc wqie jakie to uczucie... ja jem same warzywa bo mięsożerna nie jestem... i nie zmieniam swojego jedzenia dlatego że wtedy nic bym nie mogła zjeść.
Zastanawiam się czy nie kupić smecty bo to jest bezpieczne w ciązy albo poprosty złapie za tel do gina i mu powiem tylko boje sie ze wtedy bedzie kazal mi przyjsc do szpitala wczesniej:-(

reklama
A no właśnie. To jeśli dziś mam wizytę u gina to możliwe, że ustali mi datę cc?

A boję się tego długiego dochodzenia do siebie czym wiele osób straszy
To zalezy od organizmu !!!! Ja po ilus tam godzinach wstalam i poszlam do syna na drugie pietro po schodach ,a caly personel mnie szukal bo wstawac jeszcze nie moglam ahahaha Dostalam nie zla zrype :zawstydzona/y:.
Czulam sie bardzo dobrze i szybko doszlam do siebie ,przychodzily babki codzinnie do dziewczyn po cesrakach i zalecaly 15 minut cwiczen ,ja w tym czasie chowalam sie w kiblu :sorry2: bo jakos nie chcialam sie naciagac ahahahh ,a i tak wyszlam calkiem zeska ze szpitala mimo braku cwiczen ooo

Oby było dobrze. Ja taka panikara jestem niestety....
Leży się chyba coś koło tygodnia w szpitalu nie??? A i czy leży się z dziewczynami które rodziły naturalnie? I jak to jest z opieką nad maluszkiem w tym czasie??? Sorki, że tak dużo pytań do Was mam...:)

Widzisz Asiu, nie każda rozumie do czego służy forum! Ja będe tzrymac kciuki za każdą z nas, żeby się żadna nie poddawała;-)

NeSSi do lekarza!!!!

NO przeciez po to tutaj jestemy aby kada powiedziala co mysli ,a nie to czego druga osoba chce przeczytac !
Przeciez nikt nie chce zle i rady nie zawsze sa dobre bo przeciez kazda uczy sie na bledach ,ale warto przyjac je do wiadomosci ! Ja tam narobilam se z malym i teraz wiem ze tego nie zrobie ,wiec swoje zdanie napisalam "NIE SPAC Z DZIECMI W WYRZE ! hahahahahah
Chyba ze pozniej chcecie seksik na szybkiego w wc albo w dziecinnym pokoju ahahahahahaah bo wasze wyrko bedzie zajete przez dzidzie !

Oby było dobrze. Ja taka panikara jestem niestety....
Leży się chyba coś koło tygodnia w szpitalu nie??? A i czy leży się z dziewczynami które rodziły naturalnie? I jak to jest z opieką nad maluszkiem w tym czasie??? Sorki, że tak dużo pytań do Was mam...:)

u mnie w szpitalu to zwykle 4 dni po SN i 5 po CC dostajesz maluszka /przynajmniej u nas/ po pierwszej dobie ... chyba ze wczesniej ci go dadza tylko do karmienia ... potem jak juz chodzisz to jest tak samo przy jednym i drugim !!

reklama
Do góry