justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie i milego dzionka zycze!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się!!!
Od razu piszę,żeby wątpliwości nie było,że wciąż na nogach jestem;-):-)
MartaF-no mnie jak wczoraj zaczęły brać bóle to już zegarkiem odliczałam odstępy...Niestety przeszło.Nie ma lekko
MamoAdy-jak tam Ada?Wróciła do zdrówka?Dadzia do przedszkola dziś idzie w przebraniu-takie małe party im urządzają:-)
Oki.Uciekam,a Wam wszystkim udanego dnia życzę![]()
Super,sama robiłaś?Ja bym tak nie umiała,zrób zdjęcie jutro w całym "oprzyrządowaniu"
![]()
I mówisz,ze się zrywasz na imprezkę halloweenową?!Żebyś tylko po niej tak nie wyglądała:![]()
![]()
julia dobrze myślisz bo idzie chyba prawdziwa jesień:-(ma padac a co gorsze pojutrze tylko 10st:-(
a mnie boli od ranamoże w końcu coś sie zacznie
![]()
Słyszałam o tej szczepionce..ale nie wiem jaka jest skuteczność.. Znam za to kogoś kto ma Hpv i to nic przyjemnego - w sensie stresu..bo tak to nic nie boli.. Wirus jest nie szkodliwy dla mężczyzn a kobiety mają problem :-( badanie histopatologiczne nie należy do przyjemności.. a i tak leku na tego wirusa nie ma! Jest tylko właśnie szczepionka, która chroni przed zarażeniem. A jak się ma ten wirus - to po prostu się czeka czy nic się nie będzie działo czy też przerodzi z czasem w rak.. A jaka jest ta powalająca cena szczepionki?
Wow - te zębiska masz fajne
Ojojoj..no fakt - Ty i Lubiczanka już lada dzień.. Szczęśliwego rozwiązania Wam życzęA TY dziś zdaje sie w szpitalu byłaś...? Co dziś mówili?
Maśc jest ze sterydem tak więc jakoś może rozszerza ujścieA jak działa maść na stulejkę?![]()