reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam sie z ranka i uciekam ...miłego dnia kobitki
4.gif
pogoda dopisuje mam nadzieje ze chociaz jutro bedzie ładniejsza w co wątpie

8.gif

julia dobrze myślisz bo idzie chyba prawdziwa jesień:-(ma padac a co gorsze pojutrze tylko 10st:-(

a mnie boli od rana:-pmoże w końcu coś sie zacznie:dry:

Dzien dobry Dziewczynki
Chyba tak rano, to nieczesto tu wystepuje:-)
Zaeszlam na dol, zeby wyprawic rodzinek do pracy i przedszkola...
ale chyba jeszcze mykne na godzinke do cieplutkiego lozeczka...

Witam się!!!
Od razu piszę,żeby wątpliwości nie było,że wciąż na nogach jestem;-):-)
MartaF-no mnie jak wczoraj zaczęły brać bóle to już zegarkiem odliczałam odstępy...Niestety przeszło:dry:.Nie ma lekko:sorry:

MamoAdy-jak tam Ada?Wróciła do zdrówka?Dadzia do przedszkola dziś idzie w przebraniu-takie małe party im urządzają:-)
Oki.Uciekam,a Wam wszystkim udanego dnia życzę:tak:

No Dzieczynki (Lubiczanka i Marta)... dawac, dawac... Niech to sie juz stanie, bo sie biedne zameczycie:-) Ale w sumie... Moze i lepiej niech maluchy jeszcze w Was posiedza, bo jak juz wyjda, to nie bedziecie mialy dla nas czasu...:-(

A Ada juz zdrowa, chociaz czasami jeszcze zakaszle. Dzisiaj idzie wlasnie pierwszy dzien do przedszkola (bo juz skonczyli remontowac ich salke) i mysle tak sobie, ze szczesliwa nie bedzie...:eek:

No dobra, to ja spadam wyprawic moja mala rodzinke i wpadne pozniej...

Milego dnia dla kazdej, bez wyjatku:-)

I ja sie witam porannie.

Chumor lepszy bo dzin wolny ale za to pogoda do bani, nawet pies nie chce wyjsc.Tak was czytam i sie zastanawiam czy jak juz bedzie dziecko u nas to zaczniemy obchodzic halloween obchodzic bo jak na razie to dla nas dzien jak codzien, zadnych dyn ani tego typu rzeczy, raczej zyjemy duchem polskich wszystkich swietych:sorry:

julia dobrze myślisz bo idzie chyba prawdziwa jesień:-(ma padac a co gorsze pojutrze tylko 10st:-(

a mnie boli od rana:-pmoże w końcu coś sie zacznie:dry:

Moze juz:-) Trzymam kciuki zeby sie szybko zaczelo i zebys szybko dzidzie tulila:-)

Milego dnia dla wszystkich

Słyszałam o tej szczepionce..ale nie wiem jaka jest skuteczność.. Znam za to kogoś kto ma Hpv i to nic przyjemnego - w sensie stresu..bo tak to nic nie boli.. Wirus jest nie szkodliwy dla mężczyzn a kobiety mają problem :-( badanie histopatologiczne nie należy do przyjemności.. a i tak leku na tego wirusa nie ma! Jest tylko właśnie szczepionka, która chroni przed zarażeniem. A jak się ma ten wirus - to po prostu się czeka czy nic się nie będzie działo czy też przerodzi z czasem w rak.. A jaka jest ta powalająca cena szczepionki? :eek:

Wow - te zębiska masz fajne :-D

Ojojoj..no fakt - Ty i Lubiczanka już lada dzień.. Szczęśliwego rozwiązania Wam życzę :happy2::happy2: A TY dziś zdaje sie w szpitalu byłaś...? Co dziś mówili?

Trzeba oczywiscie dodac ze Szczepionka chroni tylko przed dwoma typami wirusów, które sa przyczyna ponad 70%
zachorowan na nowotwór szyjki macicy. Szczepionka nie chroni przed pozostalymi typami wirusa wywolujacymi raka co oznacza ze na moznA tak czy siak zachorowac.:sorry2:
Zreszta w sumie wszystkie szczepionki maja podobne dzialanie.On zmniejszaja tylko ryzyko. Tylko czemu ta szczepionka taka droga?:zawstydzona/y:

No a tak wogole suuper dzien az zyc sie chce
pogoda1.gif

reklama
Normalnie pod wrażeniem jestem Dziewczynki
czesci_ciala66.gif
tylko 2godzinki spuściłam forum z oczu-a tu proszę...normalnie brawo dla Was
czesci_ciala49.gif
.
MamoAdy-mam nadzieję,że córunia wróci uszczęśliwiona z przedszkola...choć sama wiem-u starszych dzieci,że takie pauzy w chodzeniu nie wpływają dobrze na ich nastawienie
best12_(www.e-gify.pl).gif
.Jeśli chodzi o Maluszka,to zaczynam się przyzwyczajać do myśli,że swoje we mnie jeszcze odsiedzi i nic nie da popędzanie:dry::sorry2:
Jola24-jestem przekonana,że duch hallowenowy
halloween7.gif
wkradnie się i do Waszego domku.Prędzej czy pózniej.I nie o sam fakt posiadania dzieci chodzi,ale o to,że żyjemy tutaj i tu taka kultura jest:tak:.Nie ma co się przed nią bronić,bo przecież to miła tradycja i fajnie (tak myślę)kiedy mali
halloween14.gif
pukają do Twoich drzwi:blink:z chęcią otrzymania słodkości(a swoją drogą słyszałam,że tu u nas dzieciarnia woła o kasę i w d...mają słodycze:szok:)
Gastone-rzeczywiście w taki dzień żyć nie umierać
zlosc13_(www.e-gify.pl).gif

No...a tak w ogóle-załatwiłam to ubezpieczenie-takze jeżdżę już legalnie i nawet tax opłaciłam
best44_(www.e-gify.pl).gif
.Taka dzielna jestem;-)

Do góry