double_aga
Fanka BB :)
nasze forum zamknięte sie wysypało !!
Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne. Zapraszamy później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra ide myciu i na zakupy, papa:-)
nasze forum zamknięte sie wysypało !!
ja też mykam, wykąpać się, a potem zapisać się do dentystyAle nie będę szła tylko zadryndam sobie
Potem jeszcze wpadnę
![]()
Hi hi, ja mam to samo - ciągle zapominam, zle brzuch twardnieje i mi przypomina.
Tygrynko - mnie magnez pomaga - sama doktorka sprawdza i twierdzi, że juz mi się nie stawia macica (przynajmniej na wizycie, poza tym szyjka długa, twarda i zamknięta - ona twierdzi, że to przez to że nie rodziłam - tzn. rodziłam, ale miałam cesarkę), pyta mnie też ile razy dziennie mi twardnieje brzuch (więc mówię że około 3 razy).
no właśnie robimy dookoła siebie podchody i coś nam nie idzie:-( jakoś teraz nam dziwnie, jakbyśmy mieli pierwszy raz się ten tegesować
![]()
Witajcie kochane Śnieżynki:-)
Jednak dziś mam laptopa od szwagierki, więc postaram się zaglądać
Paullla trzymaj się i pozdrów swoją szwagierkę;-)
Znachorka gratuluję córeczki
Ja dziś czuję się dobrze tylko troszkę mnie podbrzusze boli![]()
Mam dziś ambitny plan, by wystawić swoją suknię ślubną na allegrorobię to pierwszy raz, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że mi się uda:-) a jak coś to będę pytać Was może bardziej doświadczonych w tej materii
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Aha i mam dziś w planach upiec ciasto - pawie oczka;-)