reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

asko skoro by to mialo byc na 3 tyg przed to w sumie i tak niezle :) fifi donoszony :)

ja sie dodzwonilam do ginka i bedzie od 14 :) wiec jade na szybka herbatke do przyjaciolki kolo poludnia a potem do poczekalnie odsiedziec swoje :)

reklama
to czy bedziesz miala pokarm nie zal od cesarki !! sa kobietki ktore maja po prostu nawal na samym poczatku i sa takie ktore musza o niego powalczyc :) wiec to bardziej zalezy od ciebie :D

To prawda ale ja miałam problemy z pokarmem przez cesarkę, bo miałam umówiony termin i się położyłam do szpitala. co innego jak organizm sam zaczyna akcje porodową;-);-) No ale to nie problem bo powalczyłam 2 doby i pokarm już był. A później oczywiście mega nawał:tak:

Witajcie kobietki ja miałam ciężką noc, serce waliło, gorąco mi było,to chyba stres... zapodałam sobie na noc clotrimazolum na moją infekcję miałam wrażenie pieczenia w pochwie, nie wiem czy to normalne?:confused:

Trzymam kciuki aby było tylko dobrze:tak: A czemu taka data 19.11?

Ginka stwierdziła że zacznie się 38tydzień więc było by superowo.

asko skoro by to mialo byc na 3 tyg przed to w sumie i tak niezle :) fifi donoszony :)

ja sie dodzwonilam do ginka i bedzie od 14 :) wiec jade na szybka herbatke do przyjaciolki kolo poludnia a potem do poczekalnie odsiedziec swoje :)

NO tez mi to odpowiada :) hahahaha taki 38 tydzien ! Oby Fifi sie nie pchal za szybko !Ciezko,zle mi sie spi ,seksu juz brakuje itp ,no ale nie koniecznie Fifi juz sie musi pchac !

Czekam na bartowa ,rodzila w maju wiec wsio wypytam ,na swiezo to sie lepiej pamieta !Mowi ze jeszcze ja pipka boli jak pomysli o porodzie - wiec jest na bierzaco ahahah !

NO wlasnie ja tez dzisiaj leze nie ma co ! Chociaz zas jakos dziwie czuje sie !:eek:
Plecy mnie nie bola ( to znaczy bola ale nie zeby ciagle),wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze! Tylko ze to twardnienie jak mnie chwycilo to trwalo dobrych kilka minut ! a puszczalo na moze 2 minutki ! I zas akcja ! od 16-20 w kolko to samo choc w roznych odstepach czasowych ,puszczalo jak bralam cieply prysznic !:dry:Wczoraj sie wymoczylam za wszystkie czasy :-D

witam
ja takie dolegliwosci mam dzis trzeci dzien brzuch tak ciagnie az pachwiny bola :sorry2: ale najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest lezenie chcialabym dotrwac do czwartkowej wizyty wiec wykorzystuje kazda wolna chwile i małej mi szkoda bo jak brzuch taki twardy to bidulinka nie moze sie wyciagnac porzdanie
a nospa i podwojna dawka magnezu juz mi nie pomaga
wydaje mi sie ze nasze macice zaczynaja sie coraz bardziej przygotowywac do godziny zero

reklama
Do góry