reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

A dziekuje bardzo:-) Postanowilam odsiwezyc, bo tamten juz lekko nieaktualny sie zrobil...

Dziewczynki a tak w ogole, to czemu zadna nie pochwalila mojej dynki???:eek:
A ja myslalam, ze ona taka fajna i wrazenie robi:zawstydzona/y:
:-)
Ajc !! A miałam pochwalic bo mnie zazdrośc zżera bo takie ładne cudo stworzyliście!
I wogóle zazdraszczam samej dyni :-D

Dziś będzie polowanie w innych sklepach bo jak to bez dyni.Antek mi nie wybaczy :no:
Co prawda nietoperze juz wiszą na oknie.Świecąca dynia zwiśnie wieczorem ale ta zabawa z prawdziwą dynią jest niezastąpiona:tak:

reklama
Nie,no dyńka śliczna:tak:Ja tam nie mam takich zdolności:no:.

Ajc !! A miałam pochwalic bo mnie zazdrośc zżera bo takie ładne cudo stworzyliście!
I wogóle zazdraszczam samej dyni :-D

Dziś będzie polowanie w innych sklepach bo jak to bez dyni.Antek mi nie wybaczy :no:
Co prawda nietoperze juz wiszą na oknie.Świecąca dynia zwiśnie wieczorem ale ta zabawa z prawdziwą dynią jest niezastąpiona:tak:

Heheeee, dziekuje dziewczynki, zawsze na Was mozna liczyc:-D:-D
A jak chcecie, to moge Wam przeslac na poczte szablony i instrukcje, jak to zrobic...

dobijcie mnie bo juz nie daje rady:no:lubiczanka pech mnie nie opuścił i chyba nie ma zamiaru,chyba sobie dzisiaj popłacze
gif_0107_f.gif

Witam laski
Też sie pochwale dynia:)
Kupiłam przedostatnia w Lidlu udąło mi sie :) przypatrzyłam sie w hotelu jak kucharze wycinali dynie i sama zrobiłam taka dzis a co :)
I teraz stoi w przedpokoju i straszy w ciemnosci:)
My ogladamy bajke o pingwinach na TVN śmieszna,
byłam na chwile u Didi i jej strój jest bomba bedzie dzis wymiatac:)
no zmykam

Załączniki

• Zdjęci1111e025.jpg
    Zdjęci1111e025.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęci2222e022.jpg
    Zdjęci2222e022.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęciew ciemnosci026.jpg
    Zdjęciew ciemnosci026.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 36
Rany, jeden dzien nieobecnosci i tyle zescie nastukaly!
Ja dzis mialam zakupowy dzien, jak zawsze w piatek. Lubie sie tluc autem w same korki :-D
Ja postanowilam, ze w tym roku zwiewamy w Halloween z domu. Rok temu nakupowalam slodyczy chyba z 3 kg i mi zabraklo. Mieszkam na najbardziej obleganym osiedlu na tej wiosce i dzieci pukaja od 4 do 10 wieczorem!Fajnie fajnie, ale jak polozylam spac moje dziecie, a tu nagle dzwonek za dzwonkiem, to nie bylo mi do smiechu. Wiec jutro zwiewamy do domu znajomych i ni ma nas w domu :-) OK spadam na piwko i jakis filmik i spac.

mama ady, kamcia Wasze dynie sa super. U mnie w tym roku bez dyni, bo juz sie nie oplaca mi :p jutro halloween i juz po hallowen.

Ostatnia edycja:
Fajne dynie :-) a co zrobiłaś ze środkiem? Zupę czy co? A pestek dużo było? Mniam - uwielbiam pestki z dyni..ale nigdy nie miałam okazji kupić dynię i ją poćwiartować..:-D ale za rok mój szkrab będzie bardziej kumaty to może też coś wydziergam...:tak:

reklama
Do góry