reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hello!:-)
Pewnie jak ja zagladam to juz nikogo niema:-(
No nic zglaszam sie jak obiecalam,przepraszam ze tak pozno ale jakos wczoraj po zbieraniu slodyczy juz mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Tak wiec mam wolne we wtorek,z checia bym pokawkowala,no ale u kogos ...bo chce dac odpoczac babci od nas trochu:-D
Wiec jakby jakies kawkowanie sie zapowiadalo na wtorek to ja chetna jestem.

no wlasnie mnie tez brakuje :))
tak jak sie spodziewalismy maciej jest na bezplatnym urlopie...ale niby tylko 2 tygodnie takze luzik,pobedziemy troszku razem :)) byle ten urlop nie przedluzal sie w nieskonczonosc!!!
zmykam na"czas honoru" pappapa

Noo hello kochana :)) WIdac superr bedziesz miala urlopik :)) Jak ja tez bym tak chciala :))

ja tez juz lece bo jutro do pracy :cool: tak mi sie chce ze az mi sie nie chce:dry:

Milej pracy :))

Hello!:-)
Pewnie jak ja zagladam to juz nikogo niema:-(
No nic zglaszam sie jak obiecalam,przepraszam ze tak pozno ale jakos wczoraj po zbieraniu slodyczy juz mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Tak wiec mam wolne we wtorek,z checia bym pokawkowala,no ale u kogos ...bo chce dac odpoczac babci od nas trochu:-D
Wiec jakby jakies kawkowanie sie zapowiadalo na wtorek to ja chetna jestem.

Noo to w wtorek sie cos wymyslii kochana :))

dobranoc :-):-):-)

DObranoc :))

Madziu no to najwyżej pojadę na waleta:-) jakoś tak nie mogę się zebrać do pakowania.zawsze wolę zrobić coś innego:-p
Cytrusku fajnie że masz wolne i możesz się z nami spotkać.w takiej sytuacji kawusia to mus bo nie wiadomo kiedy znowu będziesz mogła:sorry2:
Justysia powodzonka:tak: jak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki:-D
Aguś dzięki za herbatkę.normalnie lubię atmosferkę waszego domku:tak: no i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała:shocked2:
Sylcia a jak tam twoje i Nadinki zdrówko?mam nadzieję że to choróbsko to już historia

spadam spać dziewczynki,kolorowych snów

Madziu no to najwyżej pojadę na waleta:-) jakoś tak nie mogę się zebrać do pakowania.zawsze wolę zrobić coś innego:-p
Cytrusku fajnie że masz wolne i możesz się z nami spotkać.w takiej sytuacji kawusia to mus bo nie wiadomo kiedy znowu będziesz mogła:sorry2:
Justysia powodzonka:tak: jak już się na dobre wkręcisz w pracę to skończą się nocne posiadóweczki:-D
Aguś dzięki za herbatkę.normalnie lubię atmosferkę waszego domku:tak: no i jestem w szoku że Lola tak dobrze się tam czuje.i nawet nie rozrabiała:shocked2:
Sylcia a jak tam twoje i Nadinki zdrówko?mam nadzieję że to choróbsko to już historia

spadam spać dziewczynki,kolorowych snów

Wiesz co juz prawie nic nie ma a tu znow cos kapie jej czasem z noska ale kataru nie ma ;/ Cyszcze jej i w ogole ale tam pusto

My znów w szpitalu:no::no::no::no::no::no: Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-:)-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???

My znów w szpitalu:no::no::no::no::no::no: Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-:)-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???

o moj boszeee kochana Ty to masz 10000 tysiecy swiatow ... A na pytanie dlaczego zycie jest niesprawiedliwe niestety nie podowiem :( Bo sa ludzii ktorzy nie zasluzyli w zyciu na nic a zyje im sie rewelacyjnie i zawsze maja z gorki ;/;/

reklama
witam się, dzieńdoberek
mam tylko nadzieję, że będzie ładniejszy niż wczorajszy bo nawet na spacer nam się nie udało wyjść:dry:

co do absencji to nic się u nas nie działo zabrakło weny do pisania za to roboty się trochę nazbierało:dry:
aha no Adal się zasmarkał ale już mu przeszło--chyba dzięki inhalacjom:eek:
ale mam umówione szczepienie na środę i chyba będę musiała przełożyć na następny tydzień:wściekła/y:

Camomile życie jest jakie jest... niestety .... co poradzić:dry:
wierzę , że może ci brakować sił ale na pewno dasz radę bo silna babka jesteś:sorry2:

natinke kobitko korzystaj z mena może wpadniesz na kawkę?:tak:

cytrusek może do mnie na kawkę? hę ? dawno u mnie nie było?

justysia mam nadzieję , że przeżyjesz powrót do pracy :-D:-D

lecę na poranną kawkę

Do góry