reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

to Ci się Dagmar poszczęściło.. :)

ja dzisiaj będę na wysokich obrotach.. w nocy nie spałam.. jedynie teraz ze 3 h załapałam snu...
siły już nie mam.. albo mi tak w tej ciąży odbija albo ja nie wiem.. ale strasznie sie wszystkim przejmuje.. i mam ochote nakrzyczeć na kazdego kto jest w pobliżu..

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D

reklama
Ale szał naliczyłam ponad 70 sztuk body a teraz się dokopałam do 3 ręczniczków z kapturkiem i 2 prześcieradełek do kołyski. A waśnie w piątek wpisałam , że jeszcze to trzeba kupić :-D

Ale szał naliczyłam ponad 70 sztuk body a teraz się dokopałam do 3 ręczniczków z kapturkiem i 2 prześcieradełek do kołyski. A waśnie w piątek wpisałam , że jeszcze to trzeba kupić :-D
Super sprawa ja też sporo rzeczy dostałam, to duża ulga dla portfela i radość zwłaszcza jak ubranka są śliczne.

Super sprawa ja też sporo rzeczy dostałam, to duża ulga dla portfela i radość zwłaszcza jak ubranka są śliczne.

Mi tez sie poszczescilo i dostalam torbe ciuchów od pewnej Włoszki a ich ciuszki to normalnie jakby wogole nie byly chodzone ,... no i nie ktore jeszcze zmetkami naprawde dla portfela super sprawa:-D

Ktoras pisala o ciescie 3 bit ???? Ja chce przepis!!! Jest gdzies na przepisach? Troche yam tego jest... a na ciasto twix tez macie? :p

to Ci się Dagmar poszczęściło.. :)

ja dzisiaj będę na wysokich obrotach.. w nocy nie spałam.. jedynie teraz ze 3 h załapałam snu...
siły już nie mam.. albo mi tak w tej ciąży odbija albo ja nie wiem.. ale strasznie sie wszystkim przejmuje.. i mam ochote nakrzyczeć na kazdego kto jest w pobliżu..

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D

Ja po takich słowach to chyba bym jej nawrzucała i to niezle .....albo bym ja czyms uderzyła normalnie .... za takie słowa..... i ze jeszcze hormony grasuja to tymbardziej wieci tak w miare spokojnie zaaregowałas brawo! ja bym tak nie umiała :tak:

czesc dziewczynki.
Wrocilam z moich wojazy do Polski. Fajnie bylo ale sie skonczylo :).
Do tejory latalam dokladnie co miesiac. Teraz bedzie trzeba czekac az do lutego. Oj jak sie bedzie dluzylo :0. Dobrze ze rodzinka na swieta do nas przyleci:).

A co tam u Was? Nie czytam bo nadrobienie tygodnia jest niemozliwe :)
Czy wszystkie jestesmy w komlecie i wszystkie sie dobrze czuja? Jak lezace? Lepiej Wam troszke? zadne bobaski sie nie pchaja na swiat przed czasem?

Lece do albmu poogladac nowe brzuszki
Milego dnia :)

reklama
Ha ha, najleprze, że ja tą kobietkę raz w życiu na oczy widziałam :-)
Po prostu muszę poprosić ciotkę, żeby jej strasznie podziękowała.
ja nie wiem jak jej się chciało to specjalnie wieź:szok:
Pozatym to jak ona to do auta zmieściła to też nie wiem.

Oj ulga dla portwela to nic, ale dla głowy to po prostu ulga jak nic.

Do góry