reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ach dziekuje;-)

Ja czuje sie juz dobrze. Poza zmeczeniem wszystko jest ok:tak:

Amelka wazy 1330g, a Anastazja 1490g:-)
Nadal sa w inkubatorach. Mam sie spotkac z ordynatorem, wiec zapytam ile jeszcze beda w nich i kiedy ewentualnie zaczna je przekladac do lozeczek:tak:

Dziewczynki cudowne!!! :) Wyglądają na większe niż 1330 i 1490:) Dbaj o siebie, żebyś miała dużo sił jak wrócicie do domku (trzymam kciuki żeby było to szybciutko!)

A kombinezonik bajeczny ;)

Dziewczynki, znalazłam nie daleko szpital z darmowym porodem w wodzie :tak::-D
No to jak donoszę to pujdę tam (jak się uda;-))

To ja wam coś powiem:tak:
W zeszłym tygodniu dzwoniła znajoma mojej cioci:tak::szok:, która od lat 10 mieszka na stałe we Włoszech (znajoma nie ciocia:-D) Dzwoniła spytać, czy nie weźmiemy paru ubranek po jej synku, bo niektóre z metkami ani raz nie użyte a jej szkoda wywalić.
No i wczoraj przywiozła pare ubranek tzn 3 wielkie wory na śmieci i 5 pudeł :szok::szok::szok:
Wszystko od 0-3 lat.
Masakra!!! przeglądam ale jakie mam piękne skarpeteczki i rękawiczki niemowlęce i swet6erki w ogóle nie używane, szok~!!!
No i się śmieję, że tak do 2-3 lat zależy jak szybko będzie rósł to Kaja mam ubranego. Jeszcze kurtki i spodnie będę kupowqać ale nie dużo bo też tam są :tak::-D
bożesz, więcej szczęścia niż rozumu

jak takie sytuacje pomagaja wierzyc w to ze SA JESZCZE DOBRZY LUDZIE NA TYM SWIECIE !!!

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D

a tu najlepszy dowod na to ze STARYCH DEBILEK tez nam ciagle nie brakuje ... zycie ... ale fajnie ja zalatwilas !! :)

JUTKA matko kochana jakie te Twoje dziewczynki są piekne !!!!
ucałuj je mocno i wyściskaj ode mnie i Nikolki :) naprawde mozesz byc dumna z takich silnych kobitek.. :) juz teraz coraz lepiej bedzie :)

Ja się boję, że jednak z cesarką poczekają na termin albo na poród i co?? może będę w wigilię w szpitalu??? co to to nie. Ale już mnie mąż pociesza, że będzie ze mną cały czas

reklama
Kurde szkoda, że różowy kombinezonik...
Pauluś a ja mam tak większą część ciąży - chcę coś, ale nie wiem co:sorry2:
A na obiad mam warzywka na patlnię z piersiami z kurczaka i pieczone ćwiartki ziemniaczane:-)
A mój młody się wiecznie przeciąga i wierci (ma to za tatą:-D)biodra mnie bolą strasznie...czytałam, że to normalne i że trzeba leżeć z biodrami do góry, ale mi się nie chce leżeć...Zaraz mój T wróci, to obiad zjemy

Do góry