mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziewczynki, znalazłam nie daleko szpital z darmowym porodem w wodzie
No to jak donoszę to pujdę tam (jak się uda;-))
oo no to masz fajnie ... a nie bedziesz rodzila tam gdzie twoj lekarz pracuje ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki, znalazłam nie daleko szpital z darmowym porodem w wodzie
No to jak donoszę to pujdę tam (jak się uda;-))
oo no to masz fajnie ... a nie bedziesz rodzila tam gdzie twoj lekarz pracuje ??
ja sie wczoraj serowo - cebulowymi zajadałam. .E muszę się na coś zdecydować hahai znów przyszedł mi do głowy grzech-chipsy- mega paka
wika, jak już gdzieś wczesniej pisalam, 2/3 to jest 2 tylko lekarze tak zaznaczają ze idzie w strone 3Wazne zeby z 3 poczekalo jeszcze pare tygodni
![]()
No to jest nie wykonalne, bo mój lekarz prowadzi teraz ciąże "dla przyjemności"
On ma kole 70siątki i od 5 lat nie pracuje w szpitalu.![]()
Ja już mam pewnośćCHERIE a ile chcesz za ten kombinezonik?
bo z jednej strony bym sie skusila ale z drugiej sie cały czas boje ze dostane niespodzianke i bedzie chlopczyk jedna.. chociaz moge miec wg usg prawie 100% pewności..![]()
a prawie robi wielka różnice![]()