reklama
czesc laseczki.......... ja chyba dzis umre........... jak mnie w nocy skurze zlapaly tak trzymaly mnie cala noc z malymi przerwami,,, teraz moze skurczy nie mam ale BOLI MNIE CALY BRZUCH~~~~~~~~~~~jakby wnetrznosci mi cos wyzeralo.... strasznie sie czuje!!!! bo boli i to bardzo...... poczekam do jutra i lece do lekarza,,, ale czuje sie tragicznie!!!!! co sie dzieje? przeciez rodzic chyba jeszcze nie zaczne.......

Marta, Twój Antoś jest przecudownyciekawe co mu odpowiedziałaś?
Wczoraj czytałam mu Czerwonego Kapturka na dobranoc. No i później dałomu to do myślenia i zapytał czy ja dzidzie zjadłam;-):-)
Pauluś89
Grudzień 2009
o ja też :-)dziś Ulica Sezamkowa ma swoje 40-leciejak byłam mała to strasznie lubiłam to oglądać
![]()
czesc laseczki.......... ja chyba dzis umre........... jak mnie w nocy skurze zlapaly tak trzymaly mnie cala noc z malymi przerwami,,, teraz moze skurczy nie mam ale BOLI MNIE CALY BRZUCH~~~~~~~~~~~jakby wnetrznosci mi cos wyzeralo.... strasznie sie czuje!!!! bo boli i to bardzo...... poczekam do jutra i lece do lekarza,,, ale czuje sie tragicznie!!!!! co sie dzieje? przeciez rodzic chyba jeszcze nie zaczne.......![]()
I mnie cała noc łapały ale teraz juz spokojnie jest.
Nie denerwuj sie i nie myśl o tym.... po prostu nasze organizmy szykują sie;-)
Chérie
Mama Danielka
Wczoraj czytałam mu Czerwonego Kapturka na dobranoc. No i później dałomu to do myślenia i zapytał czy ja dzidzie zjadłam;-):-)
no tak tak, wiem, tylko ciekawe co mu odpowiedziałaś na to?

nowamagdak
Fanka BB :)
Dziewczynki umieram :-(
Zatrułam się czymś biegunka, rzyganko i te sprawy żołądek mnie tak strasznie boli
te objawy mogą świadczyć że.. jesteś W CIĄŻY

Pauluś89
Grudzień 2009
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
no tak tak, wiem, tylko ciekawe co mu odpowiedziałaś na to?![]()
Że nie zjadłam

A ja mu mówie ze niedługo pan doktor wyciagnie przez pępek naszego dzidziusia :-)On doczekac sie nie może i pyta kiedy. Ciekawa jestem czy taki szcześliwy bedzie jak juz braciszek na świecie sie pojawi;-)
reklama
W
wika_20
Gość
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
Hehehe smiesznie Ci odpowiedziała mi powiedziała że dostane jak urodze w szpitalu recepte.. bo na recepte sie wykupuje ....tylko...