Ale białoo się u mnie robi
U mnie juz po sniegu :-( maly bedzie zawiedziony !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale białoo się u mnie robi
W końcu udało mi się doczytać posty, zaczynam 36tydz, jeszcze tydzień i będzie bezpiecznie :-)
A u mnie śnieg wali grubymi płatamiU mnie juz po sniegu :-( maly bedzie zawiedziony !
Znajoma która niedawno u nas rodziła rozcieńczała spirytus ze sklepu na 50g /25g wody
A u mnie śnieg wali grubymi płatamimamusia tak się cieszy, że Aleks aż czkawki dostał
Miejmy nadzieję że jeszcze trochę u nas maleństwa będą chciały posiedzieć...ja juz zaczelam 36 tydz...... ale po tych mooich przebojach w nocy jestem ciekawa ile jeszcze ponosze ta moja mala.......
A u mnie śnieg wali grubymi płatamimamusia tak się cieszy, że Aleks aż czkawki dostał
![]()
Jak się utrzyma to mojego A wyciągnę na spacer wieczorkiemja też lubię śniegjestem marcową dziewczynką
![]()