reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
OJ!!! Mnie nikt nie intubował bo zewnatrzoponowe znieczulenei miałam, zjadłam kolacje a rano miałam cc...
I wcale w pierwszej dobie po nie była tylko kroplówka bo i jeśc dali!!!!
Laski przestańcie takie rzeczy ogladać bo ześwirujecie!!!!
wlasnie co maja powiedziec nasze dzieci biedniutkie, wyjda na takie zimno, ukluja je w piete i nie tylko a do tego nie beda jeszcze widziec zbyt duzo biedaki...
one sie maja prawo bac a nie my stare baby:-D

ma ktos jakies info od wojtysiowej ?? bo teraz to tylko ona lezy pod kroplowa co ??
hmm jak ostatnio mi pisala to mowila ze nie chciala zostac w szpitalu i ze elzy w domu na maxymalnych dawkach...

to ustalmy jeszcze ktora jest z kiedy ... ja z 6 marca :)
ja 18 listopad;-)

U mnie pojawiła sie @@@ po8 miesiącach, zawsze była okropnieboląca ale te pierwsze okresy po porodzie nie bolały. Po jakimś czasie wszystko do normy wróciło:-(

a co do teorii ze jak kobieta ma bolace miesiączki to bóle mniejsze- to jest tak, ze bóle skórczowe można porównac do tych mocno bolesnych okresów. i takie kobiety po prostu znaja ten ból.
cieszylabym sie jakby tak bylo bo ja zawsze umieralam 3 dni...

nadrobilam a zaraz dryndne do wojtysiowej po jakis news mam nadzieje ze lezy w domu jeszcze z
Julka w brzuchu;-)

Też oejrzałam sobie m jak miłośc a do tego pozarłam ogromna porcje canelloni- nie mogłam się oprzec....
A mnie dziś jakaś psychiczna blokada złapała, boję się cokolwiek kupic przed porodem. Nie chodzi tu o zadne zabobony tylko po prostu sie boję. Jakos ciągle nie wierzę że wszystko nam się tak ładnie układa, najpierw przez pierwsze 3 miesiace balam się komukolwiek powiedziec o ciazy, balam się że ją strace a teraz to. Ja nie wiem skad u mnie takie glupie mysli

reklama
Do góry