reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ewelinko najmniejsze dada są mniejsze niż 2 pampersa a ten następny rozmiar większy od 2 pampersa sporo wczoraj zaczęłam:)
a i jak się wybierasz do biedronki to jest promocja 4 paczki chusteczek dada za 12.99!!
O dzięki Aneczko! Tak ja rozumiem. Czyli jeszcze musimy poczekać aż mała urośnie. Bo jesteśmy na etapie pampers 2.
Niestety dziś nie wystawiliśmy nosków z domu. Piździ na dworze i w ogóle paskudnie się czuje. Mała spała prawie 4 godziny. Chyba mamy dziś taki sam nastrój.

reklama
Kurcze ten czas tak szybko leci... aż przeraża mnie myśl że zaraz nowy fotelik trzeba kupić :baffled:
Do tego już mi sie Synek prawie nie mieści :-D Na razie wyjęłam tą wkładkę ale i tak niedługo trza będzie nowy zakupić :tak:

Karincia a jakiej firmy masz fotelik, bo my ostatnio z Maxi Cosy tez wyjelismy wkladke bo dopiac pasow malemu sie nie dalo, nie bylam pewna czy bez tej wkladki to bezpieczny jest...

my nie ubieramy sie cieplej niz dotychczas bo w mieszkaniu tak samo ciepło - body i spiochy, ewentualnie dorzucam skarpetki; na dwór- jak wyżej i na to kombinezon zimowy-dopiero od niedzieli zimowy bo wcześniej taki polarkowy jesienny

czy któras z was ma jakies doświadczenia na temat nosidełek baby bjorn carrier active lub innego podobnego modelu?

Mewa29 ja mam od X landera, fotelik Xcar :tak:
Nie mówie że on już jest za mały ale taki już wąski :baffled:
Jak wyjęłam wkładke to od razu lepiej :-)
Tak czy siak niedługo trza będzie sie rozgladac za większym :confused:
A właściwie jak wyglądają foteliki z tego następnego pułapu wagowego??
Czy nie sa juz takie "za bardzo siedzące"??

Tak ja pod spodenki zakladam rajstopki. a pod bluzeczke body

Ja tak samo jak Kasia :-) i kurteczka
Kombinezonik teraz jedziemy kupić, bo coraz zimniej.

Karincia a jakiej firmy masz fotelik, bo my ostatnio z Maxi Cosy tez wyjelismy wkladke bo dopiac pasow malemu sie nie dalo, nie bylam pewna czy bez tej wkladki to bezpieczny jest...

Ja Oli też wyjęłam wkładkę, bo jej niewygodnie już było. A główkę mi ładnie trzyma więc uznałam, że mogę. Co do bezpieczeństwa to nic się nie zmieniło jak wkładnki nie ma. Ważne że Oli jest lepiej :) i wygodniej.

my nie ubieramy sie cieplej niz dotychczas bo w mieszkaniu tak samo ciepło - body i spiochy, ewentualnie dorzucam skarpetki; na dwór- jak wyżej i na to kombinezon zimowy-dopiero od niedzieli zimowy bo wcześniej taki polarkowy jesienny

czy któras z was ma jakies doświadczenia na temat nosidełek baby bjorn carrier active lub innego podobnego modelu?

My w domu w krótkim rękawie jesteśmy. Przy jednym grzejniku mam 23 stopnie i małej jest ciepło.

A czy któraś kupiła albo widziała kombinezon w Smyku? Mi się coś za cienkie wydają, ale może się mylę. Poracie coś, bo są ładne a nie wiem czy kupić?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry