Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja mam podobne urzadzonko tylko duuuuzo mniejsze i koncowke wkladam do buzi i wysysam
(jest specjalny filterek zeby sie nie najesc przy okazji bleeee);-)
ale o czyms takim nawet nie pomyslam

Wszystko przez znajomych którzy "są w ciąży" i szykują wyprawkę i właśnie kupują taką ( jak to ładnie Kasia nazwała elektryczną fridę)hehee karincia gdzies ty to wynalazla hehehe odkurzacz to chyba ma za duze ssanie na katarekja mam podobne urzadzonko tylko duuuuzo mniejsze i koncowke wkladam do buzi i wysysam
(jest specjalny filterek zeby sie nie najesc przy okazji bleeee);-)
ale o czyms takim nawet nie pomyslam
![]()

Mju no po prostu FANTASTYCZNY POMYSŁ. A nie mają w H&M czegoś takiego dla dziewczynek hihi?

)- niepotrzebne jej ale nie wytrzymałam
byłam dzisiaj i niestety nie ma nic z tego rodzaju:-(jest oczywiście dużo słodziakowatych innych rzeczy, np. dresik superman`a albo pajacyk św. mikołaja
Niuni kupiłam rajtuzki złote i srebrne śliskie geterki z lajkry(takie jak teraz modne dla dużych)- niepotrzebne jej ale nie wytrzymałam
a co do pieluszek to my zaczeliśmy kupować te Rossmanowskie i są spoko też bardzo. Ale jeszcze tym co Kasia pisze się tez przyjrzę;-)