mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ide poogladac seriala 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi mąż w weekend umył okna- tak sam z siebie nagle pojawił się ze ściereczką;-)He he, kozica górska, dobre określenie. Aga dziewczyny mają rację, po stołach skakać nie powinnaś.
Ja odpoczywam, zaraz się do wyrka przeniosę. Całkiem sporo rzeczy dziś zrobiłam, ale oczywiście nie wszystkie które zaplanowałam. Zmobilizowało mnie to troszkę, połechtało i na jutro też mam ambitny plan. Tylko nie chce mi się do firmy na rosyjski jechać. Bo to wysztafirować się trzeba i posiedzieć na lekcji i jeszcze kogoś odwiedzić. Ogromna strata czasu.
Okna, ach, nie cierpię myć więc się sama na pewno nie zabiorę. Niestety innych chętnych też nie ma :-( A mnie już ciężko patrzeć. Planuję wkrótce męża zmusić żeby umył chociaż w sypialni, gdzie zamieszka z nami Franko.
Ja mam co miesiąc badanie dopochwowe (sprawdzanie szyjki). No ale Tobie się nie dziwię, że masz lekkiego stracha jak krwawiłaś. Żadna by nie chciała widzieć krwi podczas ciąży.No ja tydzień temu mialam usg dopochwowe specjalnie żeby szyjkę dokładnie obejrzećAle mam złe skojarzenia co do takiego usg, bo w 8 tc po takim dostałam krwawienia ;// Całkowicie niegroźnego co się później okazało, ale stracha narobiło ostrego. Tak więc jakoś nie spieszy mi sie do kolejnego badania, a tu będzie trzeba jeszcze zrobić prawdopodobnie jedno za 2-3 tygodnie;/
Mi moja mama będzie myła okna w domu, chyba, że Mała nie będzie chciała wyjść na świat w swoim czasie to pomogę mamie:-)taki mam plan ... albo sciagne siostretylko musialabym pozbyc sie tesciowej z domu !!
Do nas pod drzwi z piwnicy przychodzi taki kocur jeden, już od ponad roku go dokarmiamy;-) Fajny choć dziki, nazywa się Maciek:-)co daj mlodemu kociakowi jesc ?? bo sie nam przypalental taki i nie wiem czy mu dac jesc czy nie ...
No, nie powinno sięA jak młody? Powiedz mi jaki ma kolor oczu. Jak juz nie niebieskie to mozna mu dać coś miekkiego np pasztetu trochę. Albo jakieś miękkie mięso. Takiemu z niebieskimi slepiami to tylko mleko z wodą leko rozrobione.
A wiecie że kotom nie powinno się dawać mleka tak ogólnie?;-) Chyba że takim zupełnie młodym
Ja za to wcale bym nie musiała śniadania jeść. Głodna robię się dopiero ok 11,12 i wówczas coś zjadamA mi się wieczorami wcale nie chce jeśc, za to w ciągu dnia niczego sobie nie odmawiam.
O bożesz, tego się nie spodziewałamte objawy mogą świadczyć że.. jesteś W CIĄŻY![]()
![]()
No może ja tak co prawda nie miałam ale każda ciąża jest innaDagmar, a może to Twoje jelita robią dzidzi miejsce?bo ja tak często mam i lekarze powiedzieli, że tak lubi być w ostatnich tygodniach ciąży.
Mea no ja cię proszę ty przesądna jesteś, czy jak??ale ona dziala wczesnoporonnie ... i moze uszkodzic sciany macicy ... poleca sie ja wlasciwie wtedy kiedy juz dziecka nie chcesz miec ...
Ja też, ja też. Nie wiem jak ja to zrobię ale 4.01A ja twardo mam cichą nadzieję na... styczeń! :>
Obiad o 1No mi ginka kazala podjeść coś przed snem lekkiego, żeby na głoda nie wędrować do wyra.
Ale ja to w ogole juz przesadzam... wczoraj zjadłam obiad (!!) o 1 nad ranem![]()