reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
He he, kozica górska, dobre określenie. Aga dziewczyny mają rację, po stołach skakać nie powinnaś.
Ja odpoczywam, zaraz się do wyrka przeniosę. Całkiem sporo rzeczy dziś zrobiłam, ale oczywiście nie wszystkie które zaplanowałam. Zmobilizowało mnie to troszkę, połechtało i na jutro też mam ambitny plan. Tylko nie chce mi się do firmy na rosyjski jechać. Bo to wysztafirować się trzeba i posiedzieć na lekcji i jeszcze kogoś odwiedzić. Ogromna strata czasu.
Okna, ach, nie cierpię myć więc się sama na pewno nie zabiorę. Niestety innych chętnych też nie ma :-( A mnie już ciężko patrzeć. Planuję wkrótce męża zmusić żeby umył chociaż w sypialni, gdzie zamieszka z nami Franko.

He he, kozica górska, dobre określenie. Aga dziewczyny mają rację, po stołach skakać nie powinnaś.
Ja odpoczywam, zaraz się do wyrka przeniosę. Całkiem sporo rzeczy dziś zrobiłam, ale oczywiście nie wszystkie które zaplanowałam. Zmobilizowało mnie to troszkę, połechtało i na jutro też mam ambitny plan. Tylko nie chce mi się do firmy na rosyjski jechać. Bo to wysztafirować się trzeba i posiedzieć na lekcji i jeszcze kogoś odwiedzić. Ogromna strata czasu.
Okna, ach, nie cierpię myć więc się sama na pewno nie zabiorę. Niestety innych chętnych też nie ma :-( A mnie już ciężko patrzeć. Planuję wkrótce męża zmusić żeby umył chociaż w sypialni, gdzie zamieszka z nami Franko.
A mi mąż w weekend umył okna- tak sam z siebie nagle pojawił się ze ściereczką;-)

No ja tydzień temu mialam usg dopochwowe specjalnie żeby szyjkę dokładnie obejrzeć ;) Ale mam złe skojarzenia co do takiego usg, bo w 8 tc po takim dostałam krwawienia ;// Całkowicie niegroźnego co się później okazało, ale stracha narobiło ostrego. Tak więc jakoś nie spieszy mi sie do kolejnego badania, a tu będzie trzeba jeszcze zrobić prawdopodobnie jedno za 2-3 tygodnie;/
Ja mam co miesiąc badanie dopochwowe (sprawdzanie szyjki). No ale Tobie się nie dziwię, że masz lekkiego stracha jak krwawiłaś. Żadna by nie chciała widzieć krwi podczas ciąży.

A jak młody? Powiedz mi jaki ma kolor oczu. Jak juz nie niebieskie to mozna mu dać coś miekkiego np pasztetu trochę. Albo jakieś miękkie mięso. Takiemu z niebieskimi slepiami to tylko mleko z wodą leko rozrobione.
A wiecie że kotom nie powinno się dawać mleka tak ogólnie?;-) Chyba że takim zupełnie młodym
No, nie powinno się:tak:

te objawy mogą świadczyć że.. jesteś W CIĄŻY :-D:-D:-D :-p
O bożesz, tego się nie spodziewałam :szok::szok::szok:

Dagmar, a może to Twoje jelita robią dzidzi miejsce? :dry: bo ja tak często mam i lekarze powiedzieli, że tak lubi być w ostatnich tygodniach ciąży.
No może ja tak co prawda nie miałam ale każda ciąża jest inna:tak:

ale ona dziala wczesnoporonnie ... i moze uszkodzic sciany macicy ... poleca sie ja wlasciwie wtedy kiedy juz dziecka nie chcesz miec ...
Mea no ja cię proszę ty przesądna jesteś, czy jak??
Ja w listopadzie wyjęłam spiralkę a w marcu już byłam w ciąży. Co do działania to robi stan zapalny i uniemożliwia dotarcie plemników do komórki jajowej. Zdarza się też, że jajeczko jest zapłodnione i się nie zagnieździ, ale to niezmiernie żadko.

A ja twardo mam cichą nadzieję na... styczeń! :>
Ja też, ja też. Nie wiem jak ja to zrobię ale 4.01:tak::-p

No mi ginka kazala podjeść coś przed snem lekkiego, żeby na głoda nie wędrować do wyra.
Ale ja to w ogole juz przesadzam... wczoraj zjadłam obiad (!!) o 1 nad ranem :p
Obiad o 1 :szok: No jesteś moim mistrzem, ja jem kolację o 18-19 i do 8-9 rano spokój:tak:

reklama
Ależ ja się dziś czuję źle. Jak wypluta. Niewyspana, senna, wcześniej głowa bolała, Mała tak mi puka i stuka w ipkę, że mam wrażenie, że zaraz będzie mi się wszystko rozwierać i Mała sobie wyskoczy:p Oj dziś szybciej pójdę w kimono:)

Do góry