reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testem obciążenia glukozą? Ja dopiero teraz to będę robić. Czy da się to jakoś wypić i nie zwymiotować? Czy trzeba być na czczo do tego badania? W ogóle mam mieć sprawdzony poziom cukru po 1 i po 2 godzinach, to ja chyba z głodu padnę, jak będę miała tyle czekać :szok:.

ja osobiscie tego nie robilam ale dziewczyny sugerowaly wcisniecie cytryny do glukozy ... ponoc wtedy jest lepiej :)

witam znad sniadania ...

reklama
Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testem obciążenia glukozą? Ja dopiero teraz to będę robić. Czy da się to jakoś wypić i nie zwymiotować? Czy trzeba być na czczo do tego badania? W ogóle mam mieć sprawdzony poziom cukru po 1 i po 2 godzinach, to ja chyba z głodu padnę, jak będę miała tyle czekać :szok:.

Bez przesady:-p Napój nie jest taki zły (dla mnie to była taka slodzona woda). awet lepiej mi się zrobilo po wypiciu, bo przez chwilę głodu nie czułam. Najedz się wieczorem, to rano nie będziesz taka głodna i głowa do góry; ja też się naczytałam takich okropnych rzeczy na ten temat, a jak przyszło co do czego, to się śmiałam sama z siebie, że dałam się nabrać.

No właśnie dlatego się nad nim zastanawiam, chce kupić w tym sklepiej fotelik z bazą, więc jeśli faktycznie tam kupię to termometr też wezmę, bo nigdzie indziej w popularnych sklepach takiego nie widziałam
Na allegro tego typu termomentrow jest dosc duzo

Ostatnia edycja:
No ja też słyszałam o tej cytrynie, ale właśnie nie wszędzie podobno pozwalają. Ale wezmę ze sobą na wszelki wypadek :-). A mozna to potem popić wodą????

A propo problemów - mnie strasznie biodra bolą:-( w nocy spać nie można:wściekła/y: wyczytałam, że to od rozluxniania się tkanki łącznej do porodu

reklama
Ja tez się witam juz po sniadaniu...za to znad wiadra herbaty:-)
To jest normalnie straszne jak mnie ostatnio suszy:szok::szok::szok: Ale pić mogę tylko ciepłą herbatę bo nic innego mi nie smakuje;-)

A wczoraj oglądałam jakiś brytyjski program o antykoncepcji...największa skuteczność pigułki i zastrzyk....już wiem że na plaster bym się nie zdecydowała...a najbardziej rozśmieszył mnie krążek dla pań:szok::szok::szok: Godzinę przed stosunkiem się go wkłada i dokładnie wysmarowuje żelem plemnikobujczym a potem można go umyć i przez rok stosowac! Parodia jak to śmiesznie wyglądało!
Ja na pewno wrócę do pigułek albo wypróbuję zastrzyk....tylko że mój gin nie za bardzo chce przepisywać takie rzeczy kobietą które karmią:no:

Do góry