reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
edis- z niecierpliwością czekam na zdjęcia, szukam inspiracji bo u mnie w oknie w pokoju to takie nędzne szmatki wiszą, a na zaslonkach i firankach to ja się nie znam :sorry:

Myfa - moja Bartatina wazy ponoc 14 kg i nie jestem jej w stanie wciągnac na 3 piętro:no:Przypinam do kaloryfera na dole, jak na razie nie ukradli (na szczescie stoją tam tez inne wózki, z czego jeden to emaljunga - jak beda krasc, to chyba od niej zaczną;-))

:-D:-D:-D ja jak prowadze samochód a mąż mówi "skręć w prawo" to pytam: " w które prawo???" :-D:-D;-)

buahahahhahah:cool2:

Bansik fajny ten wózio ;-)
A co do łóżeczek. Ja mam tradycyjne drewniane i doszła do wniosku, że następnemu dziecku kupię turystyczny - będzie mniej płaczu podczas upadków.

magdalenko popieram , ja mam turystyczne i w zyciu bym nie kupiła drewnianego. Ale ja już miałam doświadczenie po Oskarze i wiedziałam czym grozi drewniane łóżeczko, dzieciak się ciągle obijał, kiedyś mało nogi nie złamał jak włozył miedzy szczebelki, po tym fakcie (13 lat temu) rodzina z Angli przysłała mi turystyczne (jeszcze wtedy w Polsce ich nie było a przynajmniej ja nie widziałam) i od tamtej pory dzieciak mi zaczął w nocy spać

No a ja to juz cały komplet przeszłam na początku kołyska w trakcie kupiłam łóżeczko turystyczne i plan był taki że mała będzie w nim spała w dzień i jak już kołyska bedzie za mała no i wyjeżdżając do No wiedziałam że kołyski już nie zabiorę a turystyczne łatwo spakować no i na wyjazdy super sprawa a wiadome było że bedziemy jeździc do Pl i co okazało się że mała gonie cierpi:szok::szok::szok: i potrafi w nim się tylko bawić,jak ja odłożę nawet śpiąca to zaraz się budzi,więc trzeba było kupić zwykłe drewniane i jest ok.Martwię się tylko teraz jak ona bedzie spała jak pojedziemy na święta do Pl bo bez sensu składac drewniane i targać je z sobą a o następnym to nawet m nie wspominam bo by mnie chyba przesiwięcił wystarczy ze turystyczne kosztowało ponad 500 zł i okazało się nie potrzebne :eek:

reklama
Iwona buhahahahahah:-D:-D:-D:-D
Ja nie przyzwyczajałam moja nawet nie wie ze mozna spac w naszym łóżku no i z jednej strony fajnie bo ma łóżeczko i to jest jej miejsce do spania a z drugiej miała bym problem z głowy jak pojade do Pl spała by z nami a tak lipa

Do góry