Chérie
Mama Danielka
Warstwowa sałatka z majonezem :: Palce Lizać! - same sprawdzone przepisy - kuchnia polska Mea a taka?
sama mam na nią smaka
sama mam na nią smaka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
laski poleccie mi jakas dobra salatke /obowiazkowo z majonezem!!/ bo w niedziele idziemy do znajomych i mam salatke zrobic![]()
Witam
Pytanko na poczatek - jak zachowuja sie Wasze nogi? Moje sa taaaaaaaaak ciezkie jak nigdy. Poprostu ciagam je za soba a nie chodze
Bylam wczoraj u lekarza ze swoja wysypka i mnie rozczulilAngielscy lekarze ogolni slyna ze swoich "zdolnosci" leczniczych ;-) a moj wczoraj jak zobaczyl moje pokropkowane nogi dlugo sie im przygladal mniej wiecej z taka mina
a nastepnie wzial encyklopedie zdrowia i zaczal w spisie tresci szukac "wysypka" (po ang oczywiscie). Jak nie wyczytal nic ciekawego odpalil internet...
![]()
wrocilam z maratonu po dzieciecych sklepach w rybniku !! masakra !! nigdzie nie ma wanienek z odplywem !! a na sieci to kosmiczne sa przesylki !! poza tym pokupowalam mase pierdolek: rajstopy ciazowe /nareszcie bede mogla sobie chodzic w spodniczkach a nie ciagle w tych samych gaciach !! poza tym ceny jak na allegro!!/ golfik taki zamiast szalika /bo mi wialo a na straganie tylko 8 zl kosztowal to sobie wzielamwygodne to jest !!!/ odzywke do paznokci /wyszlo mnie 2 zl drozej niz bym na allegro z przesylka kupila .../ ogolnie z wyprawy jestyem zadowolona ale sily juz nie te !!! no i jeszcze musze zahaczyc o sklep medyczny zeby pokupowac te wszystkie podklady i majtki /albo przynajmniej zobaczyc jakie sa ceny/ no i bylam w lidlu /czwartek wiec LUDZIOW JAK MROWKOW!!/ no i patrzylam na te lidlowskie pieluchy ... malych to tam raczej nie ma /od 3 dopiero/ ale za to sa super husteczki dzieciece !! i po 5,50 za paczke /w takiej cenie to chyba nie znalazlam jeszcze !! i maja super delikatny zapach
wiec sobie wzielam 2 paczki a co
![]()
Ja moge tez polecic chusteczki dla dzidziusia z Biedronkimoja corcia od dluzszego czasu tylko takich uzywa i moim zdaniem sa super
![]()
A ja obiadek zrobiłam, chodziły zamną gołąbki,tak Kopciuszku ostatnio smaka mi narobiłaś;-)
Mea a czemu zalezy Ci na wanience z odpływem???
Co do wanienki to radzę zwracać uwagę na jej wielkośćAntek nadal się w swojej mieści,wstawiam ją do wanny i on sie kąpie, bo teraz to obowiązkowo on musi codziennie długie kąpiele brać;-)Dzieci to uwielbiają
A jego plastikowa wanienka przy kupnie była dwa razy większa od pozostałych w sklepie.
Witam się jak zwykle sporadycznie. Internet mam tak cielęcy, że nie probuje nic nadrabiac.Witam
Pytanko na poczatek - jak zachowuja sie Wasze nogi? Moje sa taaaaaaaaak ciezkie jak nigdy. Poprostu ciagam je za soba a nie chodze
Bylam wczoraj u lekarza ze swoja wysypka i mnie rozczulilAngielscy lekarze ogolni slyna ze swoich "zdolnosci" leczniczych ;-) a moj wczoraj jak zobaczyl moje pokropkowane nogi dlugo sie im przygladal mniej wiecej z taka mina
a nastepnie wzial encyklopedie zdrowia i zaczal w spisie tresci szukac "wysypka" (po ang oczywiscie). Jak nie wyczytal nic ciekawego odpalil internet...
![]()
Cherie wstawaj:-) Bo w nocy nie bedziesz mogła spać.
Hm, juz po zajęciach na dziś- taki luźny dzionek na uczelni. Tylko ręka mnie boli od pisania notatek;-)
Oglądamy z mezem sejmową debatę na temat szczepionek i powiem Wam- MASAKRA!! Ci ludzie nie mają pojęcia o czym mówią. Z racji tego że ja jestem na medycynie a mój luby na biotechnologii to oboje mamy jako takie pojęcie o szczepionkach, zreszta na wykładach z mikrobiologii tez mamy ten temat poruszany. I ja bym sie nie zaszczepiła chociażby mi za to płacili. Nie chodzi nawet o ciążę ale ta szczepionka jest po prostu groźna, ukrywa się masę faktów, robi się wielkie halo i nakręca zyski koncernów farmaceutycznych. Ech, witki opadają.... Puste slogany i nierzetelne informacje. W takich momentach się cieszę że wybrałam taki kierunek studiów, nikt mi takich wkrętów nie będzie robił
Dobra, wyzyłam się;-) Już mi lepiej
Warstwowa sałatka z majonezem :: Palce Lizać! - same sprawdzone przepisy - kuchnia polska Mea a taka?
sama mam na nią smaka![]()
Wlasnie juz slyszalam o szczepionkach, ze sa grozne. A jak sie ma sprawa z tymi, ktore aplikuja naszym dzieciom na porodowce? i potem w ciagu pierwszych lat zycia? Sa opinie, ze tez szkodza, bo zawieraja jakies dodatkowe substancje podobno sprzyjajace rakowi czy jakos tak... Jedna z moich spanikowanych kolezanek nie szczepi swoich dzieci mino ze sa obowiazkowe, napisala do przychodni dlugi referat o ich szkodliwosci - przeczytala w internecie. I juz jej nie atakuja. To jak to jest z tymi szczepionkami?Oglądamy z mezem sejmową debatę na temat szczepionek i powiem Wam- MASAKRA!! Ci ludzie nie mają pojęcia o czym mówią. Z racji tego że ja jestem na medycynie a mój luby na biotechnologii to oboje mamy jako takie pojęcie o szczepionkach, zreszta na wykładach z mikrobiologii tez mamy ten temat poruszany. I ja bym sie nie zaszczepiła chociażby mi za to płacili. Nie chodzi nawet o ciążę ale ta szczepionka jest po prostu groźna, ukrywa się masę faktów, robi się wielkie halo i nakręca zyski koncernów farmaceutycznych. Ech, witki opadają.... Puste slogany i nierzetelne informacje. W takich momentach się cieszę że wybrałam taki kierunek studiów, nikt mi takich wkrętów nie będzie robił
Dobra, wyzyłam się;-) Już mi lepiej
A ja obiadek zrobiłam, chodziły zamną gołąbki,tak Kopciuszku ostatnio smaka mi narobiłaś;-)
Mea a czemu zalezy Ci na wanience z odpływem???
Co do wanienki to radzę zwracać uwagę na jej wielkośćAntek nadal się w swojej mieści,wstawiam ją do wanny i on sie kąpie, bo teraz to obowiązkowo on musi codziennie długie kąpiele brać;-)Dzieci to uwielbiają
A jego plastikowa wanienka przy kupnie była dwa razy większa od pozostałych w sklepie.