Pauluś89
Grudzień 2009
Nomhehe tylko sie cieszycmoja mysza dzis sie strasznie wierci ale jak mamusia objadla sie czekolada to co sie jej dziwic !!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nomhehe tylko sie cieszycmoja mysza dzis sie strasznie wierci ale jak mamusia objadla sie czekolada to co sie jej dziwic !!
Ja mam za tydz wizytę to powiem co i jak bo też mam lekko żółtawe upławy na wkładce.A tak z innej beczki, od jakiegoś czasu mam takie żółtawe upławy, nie wiem czym to może być spowodowane... hm ...dziwne, wizyta dopiero 16.11. kurczę ale takońcówka ciąży się wlecze...
My z Arturem obiecaliśmy sobie na święta, że kupimy sobie po wypasionym zegarku jako, że to nasze pierwsze święta po ślubieMy uzgodniliśmy rodzinnie, że prezentów nie kupujemy bo Martynka będzie naszym rodzinnym prezentem gwiazdkowym:-)
Ja mam łóżeczko razem z materacem i wyposażeniem (kołderka, poszewki, ochraniacze). Za wsjo dałam niecałe 500zł.u mnie lozeczko tez juz dotarlo ale jakos nie spiesze sie ze skladaniem go ... pewnie poczeka i poskladamy dopiero po swietachno i materaca jeszcze nie kupilam ... mam tylko ten stary od szfagierki ale zdecydowalismy ze kupimy nowy - tak bezpieczniej!!
Ja też... hm ciekawe czy to jest prawidłowe...Ja mam za tydz wizytę to powiem co i jak bo też mam lekko żółtawe upławy na wkładce.
Dlatego muszę dziennie wkładki nosić bo mi też się tak czasem leje więcej.Ja też... hm ciekawe czy to jest prawidłowe...
Ostatnio po umyciu się jak w piżamie szłam do łóżka tak mi poleciało z wiadomego miejsca, że myślałam, że to wody mi odchodzą-masę tego było aż w kroku mokra byłama to ten śluz czy jak to tam się nazywa
Nomja pól wielkkiego opakowania kremu czekoladowego
taki żarłoczek ze mnie
![]()
Ja mam łóżeczko razem z materacem i wyposażeniem (kołderka, poszewki, ochraniacze). Za wsjo dałam niecałe 500zł.