madziarena
Mamusia Amelki
Ja nawet muszę spać z wkładką ;( ehs .. oby to były "tylko" uroki ciążyDlatego muszę dziennie wkładki nosić bo mi też się tak czasem leje więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet muszę spać z wkładką ;( ehs .. oby to były "tylko" uroki ciążyDlatego muszę dziennie wkładki nosić bo mi też się tak czasem leje więcej.
no własnie też podpisuję się pod tym zapiytaniemja mam wypatrzone łóżeczko na allegro, ale jeszcze nie kupiliśmy- czekamy na dofinansowanie od teściowejza same łóżeczko z materacykiem wyjdzie 230 zł plus koszt przesyłki, pościeli i ochranaczy jeszcze nie wypatrzyłam, może któraś z Was ma jakieś fajne linki do stron z których zamawiałyście kompleciki ?
ja mam wypatrzone łóżeczko na allegro, ale jeszcze nie kupiliśmy- czekamy na dofinansowanie od teściowejza same łóżeczko z materacykiem wyjdzie 230 zł plus koszt przesyłki, pościeli i ochranaczy jeszcze nie wypatrzyłam, może któraś z Was ma jakieś fajne linki do stron z których zamawiałyście kompleciki ?
no własnie też podpisuję się pod tym zapiytaniemmama ma mi kupić łóżeczko, ale ona wypatrzyła same łóżeczko z materacem (bez pościeli) za 329 zł. i się upiera,że kupi0 oczywiście dla niej musi mieć szufladę :/ już sama nie wiem ... szkoda żeby aż tak się naciągała, a z drugiej strony jeśli chce ...
![]()
Ja takie kupiłam!:-)
ŁÓŻECZKO szuflada materac POŚCIEL stelaż (750671944) - Aukcje internetowe Allegro
Ale widzę, że już ta babka z allegro nie ma takiego fajnego zestawu:-( Ale ma tez inne;-)
sliczna pościel, ale z łóżeczkiem, a to mam juz wybrane, chciałabym tylko linki do samej pościeli![]()