reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam wypatrzone łóżeczko na allegro, ale jeszcze nie kupiliśmy- czekamy na dofinansowanie od teściowej;) za same łóżeczko z materacykiem wyjdzie 230 zł plus koszt przesyłki, pościeli i ochranaczy jeszcze nie wypatrzyłam, może któraś z Was ma jakieś fajne linki do stron z których zamawiałyście kompleciki ?
no własnie też podpisuję się pod tym zapiytaniem :) mama ma mi kupić łóżeczko, ale ona wypatrzyła same łóżeczko z materacem (bez pościeli) za 329 zł. i się upiera,że kupi0 oczywiście dla niej musi mieć szufladę :/ już sama nie wiem ... szkoda żeby aż tak się naciągała, a z drugiej strony jeśli chce ...;)

Mam chwilkę na odpoczynek. Ale się urobiłam z tym bigosem. Cholera ani jednego porządnie ostrego noża w domu nie mam. Już mi znajomi kupili 2 nowe z Gerlacha, ale muszę na nie czekać aż się spotkamy. W każdym razie ogromny gar bigosu się gotuje tylko jest jeden problem . . . od tego robienia przeszła mi ochota na jedzenie :-( Chyba zamrożę i poczekam na lepsze czasy.

Ja właśnie wczoraj zaczęłam czytać Język niemowląt, liczę na praktyczne rozwiązania dla rodziców i dziecka spokoju :-)
Jak Staś miał 9-10 m-cy uczyliśmy go przesypiania całej nocki bez pobudek i karmienia, wg metody jakiegoś znanego pana. Zajęło nam to dwie doby i potem była sielanka, ale te dwie doby były dla nas i naszych nerwów najgorsze. Mało się nie pozabijaliśmy nawzajem a młody ryczał cały czas. Ale dzieci szybko się uczą i załapał, że nikt go na ręce nie weźmie, więc jak nie to uznał, że lepiej na tym wyjdzie jak będzie spał. I nastąpiła błoga cisza a my mogliśmy się wyspać :-)

Ostatnia edycja:
ja mam wypatrzone łóżeczko na allegro, ale jeszcze nie kupiliśmy- czekamy na dofinansowanie od teściowej;) za same łóżeczko z materacykiem wyjdzie 230 zł plus koszt przesyłki, pościeli i ochranaczy jeszcze nie wypatrzyłam, może któraś z Was ma jakieś fajne linki do stron z których zamawiałyście kompleciki ?

Ja takie kupiłam!:-)
ŁÓŻECZKO szuflada materac POŚCIEL stelaż (750671944) - Aukcje internetowe Allegro

Ale widzę, że już ta babka z allegro nie ma takiego fajnego zestawu:-( Ale ma tez inne;-)

no własnie też podpisuję się pod tym zapiytaniem :) mama ma mi kupić łóżeczko, ale ona wypatrzyła same łóżeczko z materacem (bez pościeli) za 329 zł. i się upiera,że kupi0 oczywiście dla niej musi mieć szufladę :/ już sama nie wiem ... szkoda żeby aż tak się naciągała, a z drugiej strony jeśli chce ...;)

ja też wybrałam łóżeczo z szufladą- napewno się ona przyda, choćby do przechowywania pościeli Filipka, która musze znaleść;P także jeśli macie dziewczyny namiary na tanie ładne pościele to wklejajcie linki prosze:)

reklama
Do góry