reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Tak sobie teraz myślę, co bym zrobiła jakby się urodziła córcia:szok: nawet wolę nie myśleć:-D

A mój T na wyświetlaczu mam czarną przestrzeń, ale za to na wygaszaczu ma nas :-)
Mówi, że go rozprasza obrazek na tapecie:-D

hej laseczki,,,,mialam dzis taki zabiegany dzien ze nie mam na nic sily... ide sie zaraz wykapie i frrru na lozeczko:) jak wiecie bylam dzis u pani doktor,,, ale wyniki mam troszke nieteges....

hb 10
bialko w moczu sie pojawilo(tylko skad)!!!!
i reszta tez nie za specjalna ... ale szyjka trzyma i jest ok,,, dala mi zelazo i jakies cos tam jeszcze na pooprawe wynikow moczu......

ale za to jestem milo zadziwiona.... bo od ostatniej wizyty przybylo mnie niecaly 1 kg wiec waze teraz niecale 12 wiecej niz przed ciaza( a nie 16 jak myslalam-bo tak sie czulam):-)a poza tym nic nadzwyczajnego szukalizmy dzis wozka ale za malo czasu bylo i z duzo sklepow.... wiec poszukamy jeszcze- mamy czas :):eek:

to wejdź na inne przedmioty od tej babki;-) Tam masz pościel osobno do kupienia...ja wybrałam wzór z safarii:cool2:

A tu sie nie kupuje poscieli jako takiej
Tzn , ochraniacz na okolo lozeczka bede miala , do tego takie cos z kieszeniami , przescieradelka naciagane i przescieradelko do nakrycia dziecka a na to kocyk. :) Dziwnie ale w sumie plasko i bezpiecznie. Tu nie zaleca sie zadnych poduszeczek ani kolderek do roku czasu.
jak zlozymy lozeczko to wkleje fotke.

Ja mam pytanie do mamusiek. Czy takim niemowlaczkom zmienia się dziennie ubranka nawet gdy nie są brudne? Tzn np śpi sobie maluszek w pajacu jednej nocy i czy jak nie zbrudzi to czy znów może drugiej nocy w nim spać? I jak się to ma do kaftaników np. Czy trzeba dziennie zmieniać. Ubranek mamy pod dostatkiem, chętnie mogę codziennie zmieniać z wielką radością, chodzi tylko czy jest konieczność.

!) w swiezutkim dziecku sie lepiej spi
2) zawsze sie zabrudzi bo cos uleje albo ty czyms chlapniesz
3) przejdzie zapachem kupki
4) oliwkujesz cialko i smarujesz roznymi kremikami wiec nie jest swieze
5)masz tyle ubranek ,ze najchetniej byc przebierala co 5 min i za kazdym razem pstrykala fotke - gwarantuje :)

!) w swiezutkim dziecku sie lepiej spi
2) zawsze sie zabrudzi bo cos uleje albo ty czyms chlapniesz
3) przejdzie zapachem kupki
4) oliwkujesz cialko i smarujesz roznymi kremikami wiec nie jest swieze
5)masz tyle ubranek ,ze najchetniej byc przebierala co 5 min i za kazdym razem pstrykala fotke - gwarantuje :)
Hehe, oj tak, mania pstrykania:-) Dzięki za info:-)

Poza tym dzidzius tak ladnie wyglada i tak slicznie pachnie swiezym ubrankiem. wszystko wyprasowane i czysciutkie. Zmienisz pieluszke ze dwa razy i juz sie jakies pogniecione wydaje :) Nie pasuje do tego aniolka wiec szybciutko nowy ciuszek :).

reklama
Ja sobie dziś na kolackę strzelę chlebuś z pasztetową, mniam, mniam, kupiłam sobie wczoraj bo aż smaka dostałam;D I dziś nauka wyjątkowo dobrze mi wchodzi, chyba przez to, że się wyspałam;)

Do góry