reklama
hej laseczki,,,,mialam dzis taki zabiegany dzien ze nie mam na nic sily... ide sie zaraz wykapie i frrru na lozeczko
jak wiecie bylam dzis u pani doktor,,, ale wyniki mam troszke nieteges....
hb 10
bialko w moczu sie pojawilo(tylko skad)!!!!
i reszta tez nie za specjalna ... ale szyjka trzyma i jest ok,,, dala mi zelazo i jakies cos tam jeszcze na pooprawe wynikow moczu......
ale za to jestem milo zadziwiona.... bo od ostatniej wizyty przybylo mnie niecaly 1 kg wiec waze teraz niecale 12 wiecej niz przed ciaza( a nie 16 jak myslalam-bo tak sie czulam):-)a poza tym nic nadzwyczajnego szukalizmy dzis wozka ale za malo czasu bylo i z duzo sklepow.... wiec poszukamy jeszcze- mamy czas

hb 10
bialko w moczu sie pojawilo(tylko skad)!!!!
i reszta tez nie za specjalna ... ale szyjka trzyma i jest ok,,, dala mi zelazo i jakies cos tam jeszcze na pooprawe wynikow moczu......
ale za to jestem milo zadziwiona.... bo od ostatniej wizyty przybylo mnie niecaly 1 kg wiec waze teraz niecale 12 wiecej niz przed ciaza( a nie 16 jak myslalam-bo tak sie czulam):-)a poza tym nic nadzwyczajnego szukalizmy dzis wozka ale za malo czasu bylo i z duzo sklepow.... wiec poszukamy jeszcze- mamy czas

emwu76
Fanka BB :)
to wejdź na inne przedmioty od tej babki;-) Tam masz pościel osobno do kupienia...ja wybrałam wzór z safarii![]()
A tu sie nie kupuje poscieli jako takiej
Tzn , ochraniacz na okolo lozeczka bede miala , do tego takie cos z kieszeniami , przescieradelka naciagane i przescieradelko do nakrycia dziecka a na to kocyk.
jak zlozymy lozeczko to wkleje fotke.
emwu76
Ja mam pytanie do mamusiek. Czy takim niemowlaczkom zmienia się dziennie ubranka nawet gdy nie są brudne? Tzn np śpi sobie maluszek w pajacu jednej nocy i czy jak nie zbrudzi to czy znów może drugiej nocy w nim spać? I jak się to ma do kaftaników np. Czy trzeba dziennie zmieniać. Ubranek mamy pod dostatkiem, chętnie mogę codziennie zmieniać z wielką radością, chodzi tylko czy jest konieczność.
!) w swiezutkim dziecku sie lepiej spi
2) zawsze sie zabrudzi bo cos uleje albo ty czyms chlapniesz
3) przejdzie zapachem kupki
4) oliwkujesz cialko i smarujesz roznymi kremikami wiec nie jest swieze
5)masz tyle ubranek ,ze najchetniej byc przebierala co 5 min i za kazdym razem pstrykala fotke - gwarantuje
G
Georgina
Gość
Hehe, oj tak, mania pstrykania:-) Dzięki za info:-)!) w swiezutkim dziecku sie lepiej spi
2) zawsze sie zabrudzi bo cos uleje albo ty czyms chlapniesz
3) przejdzie zapachem kupki
4) oliwkujesz cialko i smarujesz roznymi kremikami wiec nie jest swieze
5)masz tyle ubranek ,ze najchetniej byc przebierala co 5 min i za kazdym razem pstrykala fotke - gwarantuje![]()
emwu76
Poza tym dzidzius tak ladnie wyglada i tak slicznie pachnie swiezym ubrankiem. wszystko wyprasowane i czysciutkie. Zmienisz pieluszke ze dwa razy i juz sie jakies pogniecione wydaje
Nie pasuje do tego aniolka wiec szybciutko nowy ciuszek
.
reklama
G
Georgina
Gość
Ja sobie dziś na kolackę strzelę chlebuś z pasztetową, mniam, mniam, kupiłam sobie wczoraj bo aż smaka dostałam;D I dziś nauka wyjątkowo dobrze mi wchodzi, chyba przez to, że się wyspałam