kopciuszek2107
Fanka BB :)
No wiesz teraz to juz sie i u nas pewnie zacznie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja się pouczyłam, okąpałam i mogę ponetować pijąc soczek jabłkowy![]()
Ja się właśnie obawiam czy nie mam opryszczki cholerka a nie chcę ccJak już pisałam kilka dni temu wyskoczyło mi coś na łechtaczce co wygląda jak pryszczyk. Nie pisałam o tym gince bo stwierdziłam, że chyba niewiele mi pomoże na odległość? W końcu tego nie widzi a ja nie wiem co to. Normalnie to nie boli, ale jak to coś ma styczność z mydłem to szczypi. Albo jak się myję tam i dotknę tego to też.
No właśnie, ja wróciła, zalogowałam się a wszyscy się zmywają
Dobrej nocy Laseczki :-):-)
A ja jutro zaczynam 35tc sasasa![]()
ale juz nie bede brac tabletek moze jak sie porzadnie wyspie to samo przejdzie
tak mysle o co mu chodzi ...
no i te skurcze co teraz mam na tym etapie ciazy jak najbardziej mile widziane
cos tam wiem no ale jednak to nowa sytuacja dla mnie na to on ze on to nie wie bo nigdy w ciazy nie był no ja tez nie i zaproponowal zebysmy o samochodach porozmawiali bo oboje mamy o tym pojecie JAKIES
ja bym chciała zeby niunia tam jeszcze posiedziala i tłuszczyku nabrala zawsze bedzie wiecej do całowania