reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

najważniejsze że dostałaś sterydy na rozwój płucek Niuni :tak: i że jest wszystko dobrze.
ale Gabrysia nie zmieniła płci? :-D bo u mnie i u Karnitynki wyszły jednak jajeczka :tak:
ha ha ha na serio :confused::szok: no to niezły numer :-D nie nie...pytałam sie na każdym USG a robili mi je wręcz obsesyjnie i to za każdytm razem inny lekarz ,więc raczej pewne ;-):-D Jedna doktor nawet zrobiła mi zbliżenie wypiętej pupki z psioszką ,więc sama na własne oczy widziałam ;-):tak:

reklama
Ja właśnie wróciłam z miasta... w skarbówce na szczescie nikt nic mi nie powiedzial wiec szybko udalam sie do wyjscia...
mam juz wypis ze szpitala... sa tam wyniki badan... chcialabym je jakos porownac by zobaczyc czy wyniki sa w normie czy cos jest za niskie lub za wysokie... znacie sie na tym choc troszke????

Ja właśnie wróciłam z miasta... w skarbówce na szczescie nikt nic mi nie powiedzial wiec szybko udalam sie do wyjscia...
mam juz wypis ze szpitala... sa tam wyniki badan... chcialabym je jakos porownac by zobaczyc czy wyniki sa w normie czy cos jest za niskie lub za wysokie... znacie sie na tym choc troszke????

no przepisz to porównamy :tak:

To super... dbaj o siebie obys jeszcze troche nam wytrzymala:)
Mam nadzieje,że przynajmniej 4 tygodnie sie uda :tak: Po tym czasie odstawiamy wszytskie leki i wyjmujemy pesser (po opanowaniu skurczy wsadzili mi go,bo okazało się,że o połowe skróciła się szyjka i zaczeła sie otwierac):tak: pózniej... jak to powiedzieli w szpitalu mozna odrazu bezpiecznie rodzić :tak:

Mam nadzieje,że przynajmniej 4 tygodnie sie uda :tak: Po tym czasie odstawiamy wszytskie leki i wyjmujemy pesser (po opanowaniu skurczy wsadzili mi go,bo okazało się,że o połowe skróciła się szyjka i zaczeła sie otwierac):tak: pózniej... jak to powiedzieli w szpitalu mozna odrazu bezpiecznie rodzić :tak:

Trzymam za Ciebie mocno kciuki:)

Ale fajnie ze już teraz to chyba wszystkie w domku jesteśmy:-)
Cherie- mi sie śnił chłopczyk i czuje że to facet ale zobaczymy;-) Na razie tylko teściowa twierdzi ze bedzie dziewczynka
Eliza- jakoś spokojniejsza jestem że nie tylko moje szczęście ma taka wagę. Tym bardziej że mamy podobny termin porodu- ja mam 28/29.12.
Cos wymyślimy z tymi wynikami- wrzucaj Daffodill

Wika ja oglądałam końcówkę Rozmów!!! Matko święta!!! Ponoć prędzej te babki miały jeszcze gorsze te rozstępy ale ta ostatnia to miała straszne:szok::szok::szok: A ja się przejmuję kilkoma moimi!!! Ale męża pozazdrościć:-) Najbardziej mi się hasło o zeberkach podobało:-D

Hehehhe ja sie tez usmiałam ze niewiem z tego zdania na temat żeberek hahaha :-D:-D:-D dobre to było hehe .... no ja widziałam od poczatku to normalnie sie przeraziałam izaczełam brzuch ogladac i zobaczyłam wczoraj pierwszego 1 malenkiego ledwo widac no ale wlasnie mialam nadzieje ze mnie nie zlapie
:-(

Dziewczynki WRÓCIŁAM W SZCZĘŚLIWYM DWUPAKU do domu !

Sytuacja została na tyle opanowana ,że moge leżeć w domu. Oczywiście garść leków i wstawanie tylko do toalety, żadnych stresów i robienia czegokolwiek, ale zawsze to lepsze niż szpital :tak:

Bardzo dziekuje za wsparcie w tych ciężkich chwilach:tak: Było na prawde blisko porodu,ale na szczęscie natychmiastowa reakcja, profesjonalna opieka i cuda medycyny sprawiły,że moja córcia jest nadal w najlepszym inkubatorze- moim brzuszku :-)

Super ze jestes juz z nami :-)
w dwupaczku ........

Wrzucaj na forum, razem coś wymyślimy:-)

reklama
Do góry