reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toruń

jak tam samopoczucie jak ciąża mija wszytko ok? kto cię prowadzi,??? pisz co u ciebie

łooo a co to za pomysł...nigdy nie słyszałam o niczym takim, na czym to polega i wogóle o co chodzi????

u mnie po Chiński jako tako...ważne że do przodu, są dni lepsze i gorsze. wiele jeszcze przede mną i zaczynam się martwic porodem, pewnie poźniej zaczne się bać a na koniec wpadne w panike....norma

zaczynam jakieś tam wyprawkowe zakupy i rozglądam się za wózkiem....podpowiedzcie na co zwrócić uwagę lub jakie wy macie wózki

chciałabym taki wielofunkcyjny z nosidełkiem wpinanym w wózek...3 funkcyjny taki

podoba mi się KADEX - Elipse...tani jak na taki wózek i chodzi mi żeby był po złożeniu mały.....
niestety Grako są za duże inne drogie....w komisach maja ceny z rekawa....a wózki co ludzie z ogłoszenia za 450zł sprzedaja używane w sklepie nowe kosztują po 700zł wiec się nie opłaca.....

mentlik w głowie...

Mi by się masaż przydał...kręgosłup mi szwankuje:dry: wiem, że takie robią, ale nie wiem jak sprawa wygląda w toruniu. W - Beauty Essence drogo pewnie...
wózek mam taki:

4304 WÓZEK TAKO JUMPER X + FOTELIK + MEGA GRATISY (801267975) - Aukcje internetowe Allegro

Jest boski:-)

reklama
No świetny wózek,widziałam takie.A jaki masz kolor?
Sory że się powtarzam ale jak masz na imię i ile masz lat,a może to tajemnica?

Witam się i ja!
Od listopada nastąpił powrót do pracy i czasu barka na wszystko. Jeszcze mi się pokomplikowały sprawy zdrowotne mojej córki. Od lipca ciągnie się za nami ugryzienie przez kleszcza i pierwsza kuracja nie przyniosła spodziewanych efektów i teraz przez 20 dni musi brać antybiotyk 3 razy dziennie, a to już trzeci od początku października :no:, bo wcześniej jakieś choróbska się przyplątały. W dodatku okazało się, że ma wadę wzroku i potrzebne będą okulary. Za dużo na raz zwaliło mi się na głowę :no::no::no:
Ja też moge polecić tako jumper. Ja ma ten z kolekcji 2008 z plecakiem zamiast kosza i też dobrze się sprawdza, bo bez problemu mogę wieźć Bartka w spacerówce i Martynę jak się zmęczy - staje na tej belce od tylnych kółek i jedziemy :-) Kolor niebiesko-czarny. Wcześniej myślałam o coneco toledo albo atlanticu, ale jak dla mnie tako łączy te dwa wózki w sobie :-) Ot taka mała reklama ;-)

Spoko;-) Jakieś statystyki?

Ale dziś spuchłam...okropnie...kurdę chcę już urodzić i mieć z głowy...

Co tam u Was?

Co tam u Was?
Nie statystyki ale jak zrobiłyśmy mamu.śki toruńskie to każda przedstawiła się oprócz Ciebie,mam nadzieję że nie gniewasz się że tyle Cię o to prosiłam.
A u nas sezon nocnikowania czyli nauka kożystania z nocnika i koniec pieluch.Zazwyczaj 1 dziennie jest zużyta jeśli wogóle.A Ciebie niebawem czeka 7-8 razy dzienne przewijanie boba.A na na kiedy masz termin?

Nie statystyki ale jak zrobiłyśmy mamu.śki toruńskie to każda przedstawiła się oprócz Ciebie,mam nadzieję że nie gniewasz się że tyle Cię o to prosiłam.
A u nas sezon nocnikowania czyli nauka kożystania z nocnika i koniec pieluch.Zazwyczaj 1 dziennie jest zużyta jeśli wogóle.A Ciebie niebawem czeka 7-8 razy dzienne przewijanie boba.A na na kiedy masz termin?

Aaaa no to nie ma sprawy;-)
Mój termin na Mikołajki...tak piąte przez dziesiąte, bo miałam nieregularne miesiączki i trudno było określić.

Mi by się masaż przydał...kręgosłup mi szwankuje:dry: wiem, że takie robią, ale nie wiem jak sprawa wygląda w toruniu. W - Beauty Essence drogo pewnie...
wózek mam taki:

4304 WÓZEK TAKO JUMPER X + FOTELIK + MEGA GRATISY (801267975) - Aukcje internetowe Allegro

Jest boski:-)

to to samo co ten kadex identyko
kadex w sklepie ciut droższy model elipse się nazywa, kolory są fantastyczne

Co tam u Was?

no nie dziwie ci sie ale ty juz finiszujesz a ja najgorsze mam przed sobą bo ja mam termin na 19 luty - dopiero u mnie sie zacznie zycie wieloryba
he he he ale jak narazie Green Peace nie stoi po oknami z transparentami uwolnic słonia wiec jest nieźle

a jakoś ostatnio pogoda nie dopisuje
nic mi sie nie chce
dawno na starówce nie byłam ani w galerii chyba się kopsnę

reklama
to to samo co ten kadex identyko
kadex w sklepie ciut droższy model elipse się nazywa, kolory są fantastyczne

dawno na starówce nie byłam ani w galerii chyba się kopsnę

Mi ten się bardzoooo podoba:-) Stoi już od dawna i czeka na małego:-) Galeria? mhmmm powiedz kiedy, to może się zjawię jak będę miała czas - mieszkam tuż koło Galerii;-)

Do góry