G
Georgina
Gość
Super!!!! Gratki!!:-):-)Mój Radek właśnie dzwonił, 85% zaliczało a on napisał na 100% .
Jestem taka dumna!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!!! Gratki!!:-):-)Mój Radek właśnie dzwonił, 85% zaliczało a on napisał na 100% .
Jestem taka dumna!!
A mi się listopad nie podoba, więc na grudzień liczę, taki świąteczny fajny miesiąc:-)Ja też dopiero na grudzień planuję rozpakowanie, innych opcji nie przewiduję
A podobno nastawienie psychiczne to 95 % sukcesu donoszenia ciąży
Bardzo się cieszę, tylko na prawdę mocno się oszczędzaj KochanaDziewczynki WRÓCIŁAM W SZCZĘŚLIWYM DWUPAKU do domu !
Sytuacja została na tyle opanowana ,że moge leżeć w domu. Oczywiście garść leków i wstawanie tylko do toalety, żadnych stresów i robienia czegokolwiek, ale zawsze to lepsze niż szpital
Bardzo dziekuje za wsparcie w tych ciężkich chwilachByło na prawde blisko porodu,ale na szczęscie natychmiastowa reakcja, profesjonalna opieka i cuda medycyny sprawiły,że moja córcia jest nadal w najlepszym inkubatorze- moim brzuszku :-)
ta mata tez ciekawa sprawaa ona jest taka malutka???
Album dostaje się w szpitalu w pudełku maluszka, na 100% bo ostatnio przegladała pudełko u koleżanki która miesiac temu urodziła.
Są jeszcze próbki kaszek, sudocrem,pampers, jakis krem na odparzenia i mase ulotek![]()
Hej Lasencje,
Wiki ja kupilam to samo łiozeczko tylko ze razy 2 stoja oba juz rozłozone i bardzo mi sie podobaja.Wstawie pozniej zdjecie pokoiku to zobaczysz
która z dziewczyn napisala kiedys odnosnie tych albumow z gerberka ze przyslali jej odpowiedz ze nie przysla jej ale dostanie ten album w szpitalu?????
A mi się listopad nie podoba, więc na grudzień liczę, taki świąteczny fajny miesiąc:-)
A dostaje sie takie" pudełko maluszka" hmm ciekawe czy we wszystkich szpitalach ... bo u nas chyba nie .........
A co to się Kochana stało, że w ogóle ta cała akcja się zaczęła?Wielkie dzięki ! Jestem dobrej myśli, ale Dziewczyny oszczędzajcie się naprawdę,bo pomimo,że jest wszytsko OK z godziny na godzine może sie niestety wiele zmienić tak jak było u mnie !