kopciuszek2107
Fanka BB :)
Hej:-)ja tez juz od jakiegos czasu na nogach,wlasnie skonczylam jesc sniadanko i koncze picie herbatki:-)dzis w planach mam sprzatanie i smarzenie nalesnikow na krokiety
troche mi sie nie chce ale jesc sie chce
Normalnie sie na was wkurzylam
czemu nikt nie odpowiada na moje pytanie
szybko mi tu mowic co i jak o tym sadzicie
bo ja sie troche denerwuje
mam wrazenie ze chyba skorcze tez mnie lapia ale na szczescie nie sa regularne
Moje zdanie jest takie:SKORO KAZDA CIEZARNA MOZE PRZEBYWAC CALA CIAZE NA ZWOLNIENIU TO CZEMU Z TEGO NIE SKORZYSTAĆ?

Normalnie sie na was wkurzylam

nie wiem czy czytalyscie artykol na onecie o kobiecie ktora zatrudnila sie w firmie po czym 2 lata kombinowala z ciaza i zwolnieniami i jeszcze kilka moze tak pociagnac !! masakra ... ale najgorsze jest to ze takie pindy robiom normalnym ciezarnym kolo przyslowiowej dupy !! bo co teraz mysli moj czy jakikolwiek inny pracodawca czytajac taki artykol - mysli ze JA TEZ KOMBINUJE!! dobra ja nie lezalam calej ciazy /ale za to prace mam w szczegolnych warunkach/ ale gro lasek faktycznie przelezy przez cala ciaze a przez takie artykoly wychodzi na to ze KAZDA BABA W CIAZY KOMBINUJE !!
tu jest komentarz do tego ... jak chcecie to sobie poczytajcie ... ja mam bynajmniej nerwa ...
Czy kobiety w ciąży nadużywają zwolnień lekarskich? - Biznes w Onet.pl
Moje zdanie jest takie:SKORO KAZDA CIEZARNA MOZE PRZEBYWAC CALA CIAZE NA ZWOLNIENIU TO CZEMU Z TEGO NIE SKORZYSTAĆ?