mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
oki doczytalam do konca i chyba zaraz zabieram sie do wanny a potem do lozeczka ... poczytam ksiazke i jutro wstane zeby troche posprzatac 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pewnieAnka super zakupy !!!! A mozliwosc wymiany masz wrazie czego ??? ;-);-)
Jak by nie patrzec ma racje ahahahh on w ciazy nigdy nie bylHa wkoncu was doczytałam :-)
głowa juz mniej boli ale jeszcze boliale juz nie bede brac tabletek moze jak sie porzadnie wyspie to samo przejdzie
po wizycie u gina chyba dobre wiesci na wejsciu pogratulował ze od wczoraj jestem mamatak mysle o co mu chodzi ...
a chodziło mu o to ze skonczylam juz 36 tygodni i jak by mloda sie juz zdecydowal wyjsc to nie potrzebowała by juz opieki lekarskie ... boziu niczego bardziej nie pragne niz jej zdrowia nawet poród mnie nie przeraża jak to jak ona sobie poradzi na zewnatrz
jak mnie zbadal to potwierdził moje odczucia szyjka miękka i skrociła sie do centymetra no i mała zeszla nizej co czuje w kosciachno i te skurcze co teraz mam na tym etapie ciazy jak najbardziej mile widziane
17-go mamy sie zobaczyc w szpitalnej przychodni nie wiem czemu tam
pytam sie mojego kochanego likorza co mnie powinno zaniepokoic tzn. jakies objawy zblizajacego sie porodu no bo ja w sumie pierwszy raz w ciazycos tam wiem no ale jednak to nowa sytuacja dla mnie na to on ze on to nie wie bo nigdy w ciazy nie był no ja tez nie i zaproponowal zebysmy o samochodach porozmawiali bo oboje mamy o tym pojecie JAKIES
no to ciekawe kiedy sie rozdwojeja bym chciała zeby niunia tam jeszcze posiedziala i tłuszczyku nabrala zawsze bedzie wiecej do całowania
spokojnej nocki zycze
100 % Prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) w swiezutkim dziecku sie lepiej spi
2) zawsze sie zabrudzi bo cos uleje albo ty czyms chlapniesz
3) przejdzie zapachem kupki
4) oliwkujesz cialko i smarujesz roznymi kremikami wiec nie jest swieze
5)masz tyle ubranek ,ze najchetniej byc przebierala co 5 min i za kazdym razem pstrykala fotke - gwarantuje![]()
moj ma albo mnie i patryka ,albo samego patryka hahaha!jak urodze pewnie fifi bedzie u ojca w kom !mój ma nasze zdjęcie ze ślubu
ale za córcią szaleje![]()
super wiesci ! moj w 35 i 3 dniu se podjadl do 3 kg ! bedzi co nosic na rekach hahahaA ja dzisiaj byłam na usg i dowiedziałam się,że moja Malutka waży 2915 gramów, ma ślicznie rozwinięte płucka i serduszko no i jest gotowa na wyjście więc możemy się szykować:-)
ale jestem szczęśliwa![]()
oz ty babo !!!!cześć Dziewczyny:-):-)
ja nosze w torebce zawsze !a tak btw - czy wy nosicie caly czas przy sobie karte ciazy ??? bo slyszalam taki tekst ze od 7 miesiaca powinno sie nmiec KC caly czas przy sobie ...
my nie mozemy tak se uzgodnic ,kto wytlumaczy patrykowi brak paczek???ahaah Choc stwierdzil ze na mikolaja nic nie musi dostac bo najwiekszym prezentem dla niego bedzie BRAT! Jak Boga kocham sam z siebie tak wystrzelil az mi sie oczy zaszklily.A pod choinke to on jeszcze poimysli co by chcial ! hahhah Z racji tego ze ja na mikolajki raczej w szpitalu bede - to zadanie podlozenia paczki na mikolaja bedzie nalezalo do tatusia :-)My uzgodniliśmy rodzinnie, że prezentów nie kupujemy bo Martynka będzie naszym rodzinnym prezentem gwiazdkowym:-)
Serwer im nie dziala bo zrobila nalot policja na ta stroneUparciuch że masakra... nie dobrze.. Mea powinna Cię ochrzanić bo raczej jej slowa dobrze do nas trafiaja, ja do dzis przezywam że wczoraj napisała mi bolesną prawdę. bo jazda bez pasów jest naprawde bezmyślna...
ja tez wczoraj pominelam brzydule a chyba jestem od niej uzalezniona... zawsze ogldalam na www.odsiebie.com odcinek z wyprzedzeniem ale kurcze serwer im nie działa i juz nie mozna:-(
MI Patryk tez sie zaksztusil !!! Mial chyba z 3 mieisace ! Boze niegdy tego nie zapomne i to prawda czlowiek panikuje !!Witam w klubie...
Oglądałyście na dzien dobry tvn jak udzielić pierwszej pomocy niemowlakowi??
Ja oglądałam,miałamkiedys sytuację, ze Antek mi sie zakrztusił, wierzcie mi, człowiek w takiej sytuacji panikuje:-(