reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
:tak::-)czesc laseczki,,,, nie bylo mnie bo mialam tyyyyyyyyle spraw do zalatwienia... dzis tez raczej dlugo tu nie zagoszcze.... jade na zakupy i do apteki po te cudaczne lekarstwa ktoree mi pani doktos przepisala... a pozniej do mamy :) miala imieninki i urodzinki dzien po dniu wiec pewnie cos pysznego na niedziele przygotuje o ile juz nie przygotowala wiedzac ze przyjezdzam :):-)

w domku mam juz posprzatane wiec moge uciekac bez obaw ze tesciowa cos tam bedzie poza moimi plecami burczec..... no chyba ze dostrzeze jakies niedociagniecia...:tak: ale mam to gdzies.........

nie nadrabialam was bo tyyyyyyyyyyle napisalyscie ze szok!!!!!! i po weekendzie bedzie pewnie drugie tyle ale usiade u siostry na neta to moze cos naskrobie :)

yyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! to juz 9 miesiac!!!!!!!!!!!!1 o jaaaaaaaaaa!!!!!!!

ok dziewuszki spadam:) do [przeczytania pozniej ( mam nadzieje):-)

a nie zabieracie wyprawki calej ze soba ?? czy przylatujecie tylko na chwile i wracacie ??

naprawde juz musze sie podniesc ale nie chce mis sie !!!!

Nie - no my zyjem tu na obczyznie. Tu mamy prace, szkole. Moj M jest irlandczykiem . W Polsce wybudowalismy dom bo u mamy juz bysmy sie nie zmiescili i latamy tam co miesiac na 4-5 dni i do tego wakacje i jakies przerwy swiateczne. Tak wiec pokoik dla Maxa tez trzeba przyszykowac. Oczywiscie nie zamierzam przesadzac bo bedzie malo uzywany bedzie ale wanienka, lozeczko, materacyk, kocyk to podstawa. Reszte mozna na bierzaco o ile bedzie potrzreba.
Nie mam zamiaru podrozowac z walizkami. Latamy tylko z bagazem podrecznym dlatego tez zdecydowalismy sie na wozek Quinny Buzz jako ,ze jest to latwy w skladaniu wozeczek "travel system".

Nie - no my zyjem tu na obczyznie. Tu mamy prace, szkole. Moj M jest irlandczykiem . W Polsce wybudowalismy dom bo u mamy juz bysmy sie nie zmiescili i latamy tam co miesiac na 4-5 dni i do tego wakacje i jakies przerwy swiateczne. Tak wiec pokoik dla Maxa tez trzeba przyszykowac. Oczywiscie nie zamierzam przesadzac bo bedzie malo uzywany bedzie ale wanienka, lozeczko, materacyk, kocyk to podstawa. Reszte mozna na bierzaco o ile bedzie potrzreba.
Nie mam zamiaru podrozowac z walizkami. Latamy tylko z bagazem podrecznym dlatego tez zdecydowalismy sie na wozek Quinny Buzz jako ,ze jest to latwy w skladaniu wozeczek "travel system".

no wlasnie zastanowilo mnie to ze wybudowaliscie dom - a to raczej sugeruje ze zamierzacie na stale osiedlic sie wlasnie tu a nie w irl ... no ale moze to taka tylko moja projekcja malego zabowego rozumku :)
w takiej sytuacji to faktycznie trzeba miec 2 komplety wszystkiego :)

ja juz kuchnie pokonalam ... jestem z siebie dumna!! ale kregoslup mi po malu siada po takich robotkach ... teraz zajme sie naszym pokojem /tu bedzie mniej szalenstw/ a jak mariusz wstanie to jeszcze sypialnia :) lazienke zostawiam na pozniej :)

yyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! to juz 9 miesiac!!!!!!!!!!!!1 o jaaaaaaaaaa!!!!!!!

ok dziewuszki spadam:) do [przeczytania pozniej ( mam nadzieje):-)

Właśnie widzę że u mnie też już 9 miesiąc!!!!
O kurczę... już coraz blizej a jeszcze niedawno pamietam że dowiedziałam się o ciązy.. był to 8 tydz. i 3 dzien...
ale juz nie mam sily chodzic... w szpitalu pielegniarki mnie podziwialy bo widzialy jaki to wysilek i same mowily ze mam lezec bo juz nie mam sily sie kulac....

reklama
A ja idę właśnie robić pyszny gulaSZ :happy2: jak ja nie lubie gotować mimo, że każdy twierdzi, że gotuje idealnie .....:confused: ale nie lubię, nie wiem czemu może dziwna jestem ....

Do góry