NeSSi
Moderatorka
A co to sa PAKLANKI![]()
Małe perfumowane reklamówki na pieluchy z mało pachnącym cudem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to sa PAKLANKI![]()
małe perfumowane reklamówki na pieluchy z mało pachnącym cudem :-d
no mnie czasem ciagnal miesnie w pachwinach ale to raczej nie taki bol jak jajniki ... wiec trudno i sie wypowiadac ... a kiedy sie do gina wybierasz?? moze zadzwon i zapytaj !!
AAAAAA to ja juz mam . Nie wiedzialam ,ze tak sie zwaMałe perfumowane reklamówki na pieluchy z mało pachnącym cudem![]()
a nie zabieracie wyprawki calej ze soba ?? czy przylatujecie tylko na chwile i wracacie ??
naprawde juz musze sie podniesc ale nie chce mis sie !!!!
Nie - no my zyjem tu na obczyznie. Tu mamy prace, szkole. Moj M jest irlandczykiem . W Polsce wybudowalismy dom bo u mamy juz bysmy sie nie zmiescili i latamy tam co miesiac na 4-5 dni i do tego wakacje i jakies przerwy swiateczne. Tak wiec pokoik dla Maxa tez trzeba przyszykowac. Oczywiscie nie zamierzam przesadzac bo bedzie malo uzywany bedzie ale wanienka, lozeczko, materacyk, kocyk to podstawa. Reszte mozna na bierzaco o ile bedzie potrzreba.
Nie mam zamiaru podrozowac z walizkami. Latamy tylko z bagazem podrecznym dlatego tez zdecydowalismy sie na wozek Quinny Buzz jako ,ze jest to latwy w skladaniu wozeczek "travel system".
yyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! to juz 9 miesiac!!!!!!!!!!!!1 o jaaaaaaaaaa!!!!!!!
ok dziewuszki spadamdo [przeczytania pozniej ( mam nadzieje):-)