reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie
u mnie też brzydko i szaro, dobra lektura z rana takie forum lepsze niż gazeta,zawsze coś nowego. Mnie też przez ostatnie dni raz w czas łapią takie dziwne skurcze w pochwie, bardziej jej prawej częśći, ale gin też wspominała, że to macica szaleje bo brzuch rośnie i faktycznie spodnie jakieś ciaśniejsze, ale myślę,że i tak jak na bliźniaki nie jest źle.
Dziś zamierzam nic nie robić, mama robi obiadek mąż w pracy,dom ogarnięty więc dziś dzień titalnego lenistwa.
Miłego dnia

reklama
Heja:-D
Dziś zapowiada się nudny dzień, ta pogoda jest dobijająca i nawet nie ma gdzie się wybrać:-(
Gosia,bonus i gratis- te skurcze w pochwie odczuwasz jak takie kłucia:confused:bo ja czasem mam takie kłucia, i mi też gin mówiła że to macica i brzuszek rośnie...

Czarnuszka - pierwsza napisalas, ale nie mysl ze tylko ty tak wczensie wstalas :-D Ja nie spie od 6:30 - a ta ksie cieszylam nma weekend ze sie wyspie, a tu syn mi zrobil niemila niespodzianke i marudzil od switu i nie mogla spac (to chyab zeby ktore mu ida).

Zaraz ide po jakeis zakupy spozywcze - sama bo moj M umiera na katar no i Jas tez jeszcze podziebiony... :eek:

O! To u mnie podobnie tylko do prawie 7 go przetrzymałam. Potem wstał drugi i hasali mi po łóżku a ja twardo próbowałam jeszcze dospać chwilkę... momentami się udawało...

Miłej soboty życzę!

Witajcie
ja dzisiaj sie wyspalam do 9 a potem jeszcze ponad pol godzinki poleniuchowalam w wyrku, pogoda dzisiaj nie ciekawa takie straszne mgly są, ale musze sie wybrac chyba na jakies zakupki

Czesc Dziewczynki!
Ja tez dzis od 6 na nogach dzieki mojemu pieskowi, ktory ma juz zaprogramowane wychodzenie na dwór o 6 :/ Pogoda pod psem...czyli sobota spedzona w domku sie zapowiada. Ja juz po zakupach, mieszkanko wysprzatane, wykąpana, takze teraz mam luzik :) a co do tych kłuć w pochwie, mam to samo, podejrzewam ze to normalny objaw .

Czarnuszka my tez mamy malutkie mieszkanko, 2 pokoiki, kuchnia, łazienka. Ale wazne ze mamy swoje, i ze jestesmy SAMI. Wczesniej tez mieszkalismy z tesciowa..

reklama
Czarnuszka my tez mamy malutkie mieszkanko, 2 pokoiki, kuchnia, łazienka. Ale wazne ze mamy swoje, i ze jestesmy SAMI. Wczesniej tez mieszkalismy z tesciowa..

My nadal bedziemy mieszkac z tesciami ale na szczescie w swoim mieszkanku tylko akurat ta lazienka z ktorej bedziemy robic kuchanie i lazienke jest na przeciwko naszych pokoi a z boku jeszcze sypialnia tesciow wiec lipa bo beda przechodzic przez korytarz no ale wytrzymam najwazniejsze ze bede miala swoja kuchnie i nikt mi sie nie bedzie wtrącał co gotuje po co i dlaczego to kupiłam to i tamto.

Do góry