reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
powolutku sie dopasowujemy ze wszystkim, a jutro bedziemy pierwszy dzien sami bez tatusia, ktory wraca do pracy po tygodniu urlopu. zobaczymy jak nam pojdzie :)

Anadri na pewno sobie poradzicie:tak: jesteś dzielna ... jeszcze tylko chwila i nauczycie się siebie i będziesz miała na bb chwilę czasu więcej :tak:
najwazniejsze , ze mały zdrowy:tak:
i przypomniało mi się , że miałyśmy się scigać , która pierwsza urodzi:-D przegrałam:eek:

ciekawe co tam u mary?

no wlasnie cisza cos u niej.zaraz napisze do niej smska.

martolinka no przegralas hehehe :) a ja zdobylam za to zloty medal jako pierwsza listopadowa mamusia !! :) a tak bardzo nie chcialam urodzic 1 listopada. wykrakalam to sobie juz dawno i maly posluchal mamusie :)

mam nadzieje, ze sobie jutroporadzimy.najwazniejsze zeby byc systematycznym w karmieniu, przewijaniu i zeby maly nie mial problemow z zasypianiem. wtedy co karmienie mam dla siebie okolo 2 godzinek, ale to takie godzinki na dogladaniu go, na sprzataniu, robieniu obiadku albo odsypianiu poprostu :)
gdyby tyko tak mnie szwy ni erwaly i tylek nie bolal to juz bym byla zadowolona w 100% no i gdyby w koncu prawidlowo mi wychodzilo przystawianie go do cycucha.

Witam was wszystkie i zycze szybkiego rozwiazania.
Mam do sprzedania wózek 3 funkcyjny Babyactive Jet, bardzo fajny używany gondolka 2 miesiące, nosidełko ok 4, a spacerówke uzywam jakiś miesiąc praktycznie wózek jest w stanie idealnym i cena też nie jest wysoka. Polecam, jak ktoś jest zainteresowany to piszcie na maila jolka25101@wp.pl

no wlasnie cisza cos u niej.zaraz napisze do niej smska.

martolinka no przegralas hehehe :) a ja zdobylam za to zloty medal jako pierwsza listopadowa mamusia !! :) a tak bardzo nie chcialam urodzic 1 listopada. wykrakalam to sobie juz dawno i maly posluchal mamusie :)

mam nadzieje, ze sobie jutroporadzimy.najwazniejsze zeby byc systematycznym w karmieniu, przewijaniu i zeby maly nie mial problemow z zasypianiem. wtedy co karmienie mam dla siebie okolo 2 godzinek, ale to takie godzinki na dogladaniu go, na sprzataniu, robieniu obiadku albo odsypianiu poprostu :)
gdyby tyko tak mnie szwy ni erwaly i tylek nie bolal to juz bym byla zadowolona w 100% no i gdyby w koncu prawidlowo mi wychodzilo przystawianie go do cycucha.

Co do przystawiania to z tego co piszą doswiadczone mamy to im więcej się karmi to z czasem wszystko coraz lepiej idzie;-)
a kiedy sciągną Ci te szwy?:confused:to na pewno nic przyjemnego

mam rozpuszczalne- jedyna pociecha, ze juz nikt mi tam nie bedzie dodatkowego bolu zadawal:dry:

co do cycka to przystawiam co 2 godzinki przerwy, ale poki co pozycja lezaca najlatwiejsza i najleopiej nam wychodzi :) i nawet ja moge troszku przymknac oko w trakcie tego karmienia ;-)

mam rozpuszczalne- jedyna pociecha, ze juz nikt mi tam nie bedzie dodatkowego bolu zadawal:dry:

co do cycka to przystawiam co 2 godzinki przerwy, ale poki co pozycja lezaca najlatwiejsza i najleopiej nam wychodzi :) i nawet ja moge troszku przymknac oko w trakcie tego karmienia ;-)

To dobrze, ze już nic nie będą z Ciebie wyciagać;-) To widzę , że mozna mieć ciastko i zjeść ciastko - trochę pospać i karmic małego...:happy2::-)
a jak Twoje samopoczucie? jakiś baby blues?

a jak Twoje samopoczucie? jakiś baby blues?

okropny ...:eek:
pierwszy wieczor w domku. maly a rekach a ja sie zanosze placzem, ze zla matka jestem, ze hcyba go nie kocham, ze zrobie mu krzywde niechcacy itd. mezus nie mogl mnie uspokoic.
a teraz starszne wahania nastrojow - od euforii po paniczny placz. czegos takiego nigdy nie mialam. wczoraj ogromne happy i duma a dzis co chwile popiskuje, poplakuje i w ogole ....

mam nadzieje, ze to szybko mija ...:-(

reklama
Anadri pomysl ,że organizm i umysł miał 9 miesięcy zeby przygotować się do nowej sytuacji... Teraz też potrzebuje trochę czasu zeby przestawić się do nieznanej roli-juz nie ciężarówki a matki , mamy, mamusi:-);-)

Do góry