reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

klaudzia, mi tez sie nudzi, mam dosyc tego siedzenia w domu i czekania....szkoda, ze i ty i katrenki tak daleko mieszkacie, ponudzilybysmy sie razem :-D

chociaz katrenki wedlug suwaczka juz jest szczesliwa mama ;-) i pewnie ma rece pelne roboty
ostatnie dwa czy trzy dni mam wrazenie, jakby mi sie niunia bokiem odwrocila, jakos tak inaczej sie wypycha i kopie :eek: w poniedzialek wizyta u poloznej, moze sie dowiem. bedziemy pisac plan porodu :szok:

No szkoda... :-:)-(

A Karolinka nam dzis ucichla wiec moze faktycznie szuka bociana co jej odlecial z suwaczka :-D:-D:-D

Moja polozna jeszcze nie mowila nic o planie porodu... wogole nic nie mowila na ten temat. wizyte mam w srode wiec zobaczymy. ja bym wolala juz nie isc na ta wizyte i urodzic przed hehe:-D

reklama
Trzymam się :tak: Po moim falstarcie cieszę się każdą chwilą w dwupaku. Muszę trochę ochłonąć po pobycie na porodówce. Na dodatek dostałam dzisiaj biegunki :eek:

A jak u Ciebie Dziubasku?

tez wczoraj mialam biegunke i myslalam ze cos sie szykuje... a tu dupa... jedynie organizm mi sie oczyscil przez co poczulam sie lzejsza ale juz zdazylam ponadrabiac czekoladkami :-D:-D:-D

Co tak cicho dzisiaj i spokojnie? Szykujecie sie na porodowke? Tylko ja zostalam na polu bitwy :-D:-D:-D :-Di dyskutuje z ta moja corcia, ze by mogla juz wyjsc, a ona nic, tylko spi :eek:

Codziennie obiecuje sobie, ze nadrobie zaleglosci na forum i bede regularnie do Was zagladal, ale uwierzcie mi NIE DA SIE ! :) dzidzius jest tak cudowny, ze nawet jak spi to jestem przy nim. mam nadzieje, ze e-ciotki sie nie obraza a nas :) i wybacza, ze troszke nas nie ma, no ale trzeba wpasc w rytm dzienno -nocny.
powolutku sie dopasowujemy ze wszystkim, a jutro bedziemy pierwszy dzien sami bez tatusia, ktory wraca do pracy po tygodniu urlopu. zobaczymy jak nam pojdzie :)

reklama
Wreszcie nadrobiłam zaległości. Gratuluję kolejnym szczęściarom, które mają już swoje Maleństwa przy sobie.

Witam po śniadaniu:-)
nic mi się nie chce, ale siostra ma wpaść, więc od razu lepiej się czuję:-D
Dzisiaj taka pogoda do spania. Dobrze, że mnie też siostra odwiedziła bo samemu w tym domu zwariować można.

Co tak cicho dzisiaj i spokojnie? Szykujecie sie na porodowke? Tylko ja zostalam na polu bitwy :-D:-D:-D :-Di dyskutuje z ta moja corcia, ze by mogla juz wyjsc, a ona nic, tylko spi :eek:
Też próbuję negocjować z córcią ale uparciuch nie chce współpracować:-) Nie słucha mamy.

Pozdrawiam

Do góry