reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Oj dzisiaj to tak strasznie nie produkujecie, maz oblegał kompa przez dłuższy czas a teraz wróciłam chwilkę temu i juz nadrobione. Ja się w ksiązki zapakowałam i próbuję zrozumieć te cholerstwa...
Obiad z wczoraj więc poza nauką nic nie mam do roboty. Jakoś wolę sprzatać w środku tyg niz w sobote- w weekend mam męza tylko dla siebie wiec chce się nacieszyć.
Wczoraj dzwoniłam do cioci zapytać o łózeczko dla naszej kruszynki- już stoi zapakowane i czeka na wyslanie. Myslę że w przyszłym tyg wyślemy cioci pieniążki na przesyłke. Poza tym wózek upatrzony-jedo fyn. Jedyny dzidziusiowy zakup to proszek do prania. Ale jeszcze nie otwarty bo mi się ciągle zdaje że jeszcze za wcześnie. A Wy tu patrze juz wszystko dopinacie na ostatni guzik, szalone

reklama
ktoś tu chciał sałatke :p kuurde, ja znowu narobiłam tyle że przez tydzień będzie jarzynowa na śniadanie, do obiadu i na kolacje..zawsze za dużo narobie kurde mol.. ale obiad na jutro mam z głowy, schabik pieczony, kluski śląskie i...sałatka jarzynowa do tego haha no bo co ja z tym zrobie :p przecież teściowej nie dam hhaha :p troche dzisiaj się narobiłam ogólnie, dopiero po 17:00 spoczęłam.. miłego wieczorka

A czy was tez tak cycki bola????? Normalnie jak na poczatku ciazy ze sie dotknac nie moge ,tzn raczej samych sutkow nie moge dotknac ale ogolnie cale cyce bola !
Juz mam tak od 2 -3 dni!:confused:

mnie szczególnie lewy - wczoraj pokapało kilka kropel siary. i się takie ciężkie zrobiły... :dry:

kupiliśmy łóżeczko, materac kokos-pianka i pościel z wypełnieniem... poza tym dokupiłam takie pierdółki jak termometr do wanienki, nożyczki zaokrąglone i osłonki na brodawki (majątku nie kosztowały a może się przydadzą).
jestem zmęczona, za dużo sobie dziś wzięłam na głowę i teraz kwiczę - brzuch twardy i nogi jak balerony...

a ja wrocilam ze sklepu :) ingrediencje na salatke sa ... jak troche odpoczne to zabiore sie za krojenie kuraka - zrobie meksykanska w wersji z kurakiem :)

ooo i widzialam fajne koszulki do karmienia u nas w realu za 40 zl :) wiec moze kupie na allegro tylko jedna a ze 2 tu na miejscu :)

Asia dodałam przepis na sałatkę z tortelini...pewnie już za późno ale może następnym razem się przyda:-)

reklama
a ja zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co... chyba sobie zamówię coś w pizzerii - jakąś sałatkę albo makaron z kurakiem i sosem borowikowym... :tak: bo nie mam siły stać w kuchni - moje nogi na to nie pozwalają :dry: co najgorsze - bolą strasznie.

Do góry