G
Georgina
Gość
No to mi smaka zrobiłaś..;-)A ja właśnie upiekłam babkę marmurek i tak pięknie pachnie, mniam, mniam aż mi ślinka leci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mi smaka zrobiłaś..;-)A ja właśnie upiekłam babkę marmurek i tak pięknie pachnie, mniam, mniam aż mi ślinka leci![]()
ja rownie bardzo lubie ciasta piec jak i je zajadac
a tak odnosnie listopadowek - wcale te opowiesci nie sa jakies mega straszne !!
najbardziej mnie rozbawil paracetamol ... ale na szczescie potem doczytalam ze maja tam w tej calej anglii jeszcze jakies inne leki niz "panaceum na cale zlo"ale zeby morfine do porodu ???????? masakra chyba sie ciesze ze jestem tu a nie w UK !!
Nie wiem kurcze.. wiem tylko, że termin miała na styczeń, jakoś na połowę jak się nie mylę. Dzidzia maleńka i kuzyn załamany chodzi, martwi się, ale medycyna tak naprzód poszła, że wsjo będzie dobrze!!uuu nieciekawie ... w ktorym tyg ??
Też lubię je zjadać, tylko właśnie nie powinnam :-(
W Szwecji co prawda nie dają morfiny, ale paracetamol (tutaj Alvedon) dają na wszystko i wszystkim. Taka norma.
Ojć.. prasowania też nienawidzęJa jak Mea - wolę gotować niż sprzątać. Za to nienawidzę prasowaniaA najchętniej zamienię wszystkie czynności na pieczenie ciast, pod warunkiem, że ktoś je za mnie zje
![]()
ja tez nie powinnam i co z tego ?? zawsze mowilam ze wole byc gruba i szczesliwa niz chuda i znerwicowana![]()
Ojć.. prasowania też nienawidzę![]()
Ja jak Mea - wolę gotować niż sprzątać. Za to nienawidzę prasowaniaA najchętniej zamienię wszystkie czynności na pieczenie ciast, pod warunkiem, że ktoś je za mnie zje
![]()
ja robilam salatkewyszla pyszna ... ale lepsza bedzie jutro jak sie przegryzie
![]()
Laski ile Wy pijecie gazowanego na dzień?