reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
wlasnie zjedlismy sniadanko :) slatka wyszla ekstra :) - zdjecie zrobie popoludniu jak wyladuje w jakiejs eleganckiem misce :)

narazie musze zrobic porzadek z wlosami i za godzinke zbieram sie do kosciola :)

To daj spróbować albo pokaż jakieś zdj to najem się widokiem... mniam mniam:-)

ooo jestes jakas dziewczyna na forum ...,. Ty chyba tez byłas chora nie ? przeziebiona ??? jakie leki brałas /??? wiesz jakie mozna ?? cos tam znalazlam na watku ze tamtum verde chyba od gardła mozna i jakies slabe propolki isla czy cos takiego ale dokladnie znalazc nie moglam ....

Będę czekac na zdjęcie a polmisek jest nie wazny... wazna jest jego zawartosc:-) ja tez weszlam tylko zobaczyc co u was i zmykam w odwiedziny do babci meza:) zreszta jak to przy niedzieli spotkania rodzinne co tydzien daja popalic hehe

ooo jestes jakas dziewczyna na forum ...,. Ty chyba tez byłas chora nie ? przeziebiona ??? jakie leki brałas /??? wiesz jakie mozna ?? cos tam znalazlam na watku ze tamtum verde chyba od gardła mozna i jakies slabe propolki isla czy cos takiego ale dokladnie znalazc nie moglam ....

Ja bylam chora z tym ze bez lekarza sie nie obeszlo... mi na przyklad kazal kupic lekarz tantum verde ale w aerozolu a ktos pozniej napisalze to jest na alkoholu i ze raczej nie... ale co lekarz inna zasada... do tego bralam antybiotyk Duomox ale to tylko jak wiadomo musi byc przepisane przez lekarza no i krople do nosa EUPHORBIUM bo katar nie dawał mi zyc. do tego we wlasnym zakresie na bol gardla robilam plukanke wody z sola i przeszlo:)

Hej,

Wpadlam do Was, ale widze, ze dzis jakos pusto... No tak - niedziela;-)

Podczytam Was moze troszke poki maluchy spia, bo ciekawa jestem co tam u Was slychac:tak:

Hej,

Wpadlam do Was, ale widze, ze dzis jakos pusto... No tak - niedziela;-)

Podczytam Was moze troszke poki maluchy spia, bo ciekawa jestem co tam u Was slychac:tak:

A jak tam Twoje malenstwa??? nia mialam czasu ani weny nadrabiac tego co zostalo naskrobane jak bylam w szpitalu wiec moze jakis taki mini skrót jak dziewczynki sie czuja no i jak Ty sie czujesz?

Ja bylam chora z tym ze bez lekarza sie nie obeszlo... mi na przyklad kazal kupic lekarz tantum verde ale w aerozolu a ktos pozniej napisalze to jest na alkoholu i ze raczej nie... ale co lekarz inna zasada... do tego bralam antybiotyk Duomox ale to tylko jak wiadomo musi byc przepisane przez lekarza no i krople do nosa EUPHORBIUM bo katar nie dawał mi zyc. do tego we wlasnym zakresie na bol gardla robilam plukanke wody z sola i przeszlo:)

ok dzieki no płukanka to dzis obowiazkowo nie ma to jak domowe sposoby :-)

reklama
Witam sie i ja rano:) Dziś znówn naukowa- chociaż mam nadzieję że bardziej niz wczoraj bo wczoraj zrobiłam tak mało że jestem na siebie wściekłą.
Jutka- witamy, jak tam samopoczucie Twoje i kruszynek?
Georgina- ja w ogóle nie pije gazowanego bo nie lubię, taki dziwak ze mnie. Cole do pizzy wypiję bo tak m smakuje ale poza tym 0
Objadłam się śniadaniem jak głupia i teraz wstać nie moge, ech, łakomstwo

Do góry