reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A jak tam Twoje malenstwa??? nia mialam czasu ani weny nadrabiac tego co zostalo naskrobane jak bylam w szpitalu wiec moze jakis taki mini skrót jak dziewczynki sie czuja no i jak Ty sie czujesz?

Dziewczynki maja sie dobrze, pieknie rosna. Anastazja dzis z inkubatorka przeszla do lozeczka:tak: Obie moge juz dostawiac do piersi, wiec dziewuszki szczesliwe i ja tez:-)
Ja czuje sie tez dobrze, no moze nadal troszke zmeczona;-)

Dziewczynki maja sie dobrze, pieknie rosna. Anastazja dzis z inkubatorka przeszla do lozeczka:tak: Obie moge juz dostawiac do piersi, wiec dziewuszki szczesliwe i ja tez:-)

No to super:-) Wspaniałe wieści oby takich tu więcej:)
To zyjcie i rośnijcie zdrowo a ja narazie zmykam. Ucałuj malenstwa od cioci z BB:-)

no to piekne wiesci !! a Amelka jeszcze jest za malutka na lozeczko czy cos jej dolega ?? a jak im wychodzi ssanie cycusia ??

No to super:-) Wspaniałe wieści oby takich tu więcej:)
To zyjcie i rośnijcie zdrowo a ja narazie zmykam. Ucałuj malenstwa od cioci z BB:-)

Dzieki, ucaluje napewno:-)

no to piekne wiesci !! a Amelka jeszcze jest za malutka na lozeczko czy cos jej dolega ?? a jak im wychodzi ssanie cycusia ??

Nom Amelcia jeszcze troszke wagi musi nabrac i tez ja przeniosa. Mysle, ze to kwestia kilku dni:tak:

Co do cycusia to nawet im to idzie, wolno bo wolno, malo bo malo, ale do przodu:tak: Szysbko sie mecza jeszcze przy ssaniu piersi, ale jak na takie maluszki jest dobrze.

jutka a badali dziewczynkom wzrok ?? bo slyszalam ze w inkubatorze moze sie wzrok psuc ... niby od tlenu ...

ale chyba juz odetchnelas troszke co ... juz sa coraz wieksze, silniejsze i samodzielne :) ja tak ciagle porownuje ile waza nasze dzieciaczki w brzuszkach i twoje dziewczynki !!

jutka a badali dziewczynkom wzrok ?? bo slyszalam ze w inkubatorze moze sie wzrok psuc ... niby od tlenu ...

ale chyba juz odetchnelas troszke co ... juz sa coraz wieksze, silniejsze i samodzielne :) ja tak ciagle porownuje ile waza nasze dzieciaczki w brzuszkach i twoje dziewczynki !!

Wzrok mialy badany, poki co odpukac, wszystko dobrze:)

Nom juz troszke odetchnelam. Wiem, ze dziewczyny sobie poradza i ze wszystko bedzie dobrze. Jedno ich spojrzenie i usmiech upewniaja mnie, ze musi byc dobrze:tak:

Wzrok mialy badany, poki co odpukac, wszystko dobrze:)

Nom juz troszke odetchnelam. Wiem, ze dziewczyny sobie poradza i ze wszystko bedzie dobrze. Jedno ich spojrzenie i usmiech upewniaja mnie, ze musi byc dobrze:tak:

no to moja pluszowa żaba Matylda sle im jeszcze całuski :)
picture10988.jpg

reklama
a moj maz sobie wymyslil ze chce kupic 42 calowy telewizor !!! normalnie kasy nei ma ale se chlopczyk nie da wytlumaczyc ;( ale z drugiej strony jak nie teraz to juz nie kupimy bo potem bedzie budowa ...

Do góry