reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witams sie z wami,
juz nadrobilam was, a nie bylo mnie bo wkonc odwiedzili mnie rodzice:-)
mamka przywiozla mi kupe dobrego jedzenia i cala reklamowke ciuszkow na syneczka:-)
milo ich bylo zoaczyc po miesiacu...
ale jak dobrze pojdzie to juz za dwa tygodnie ja bede mogla ich odwiedzic....

Jutka super ze wszystko ok oby dalej szlo jak po masle:-)

Georgina pytalas o gazowane na dzien?? ja kilka razy na tyddzien lykne cos od meza..ale tak to wypijam ok 2,5 litrow wody neigazwanej...i soki warzywne i owocowe...

nie lubialam nigdy wody ale sie zmuszalam od poczatku i teraz sie juz nauczylam;-)

ja mam wizyte w piatek ale chyba wczesniej pojade na konsultacje do jeszcze jednego doktora bo boje sie rodzic sn, od czwartej klasy podstawowki nawet na studiach zwalniali mnie z wfu w zwiazku z kruchoscia naczyn krwionosnych...
duzy wysilek grozil mi zawsze wylewem...i wole dla bezpieczenstwa to sprawdzic...jutro musze dzwonic i sie umawiac...

dziewczyny w ktorym tygodniu zamierzacie powtorzyc cytologie toksoplazmoze i reszte tych smeisznych badan??

Kasiekk ja miałam cytologię w lutym, wyszła dobrze i w lutym mam powtórzyć. A tokso to nie wiem, miałam tylko raz robione przed zajściem w ciążę i była OK. Pewnie stwierdziła ginka, że więcej razy nie trzeba..

mi tez nic nie mowila a jak czytam o dokumentach do szpitali to ze te wyniki sie powinno miec...
wymaz na pewno zrobie a reszte moze tez odpuszcze...

Jutka ale piekne są te twoje dziewczynki:-):-):-)
Nie wyobrażam sobie jaka to radość dla was że wszystko idzie ku lepszemu:tak::tak::tak:

Co do gazowanego to ja piję od wielkiego święta....ale tylko dletego że strasznie boli mnie potym brzuch!!!! I choć gdybym mogła to dziennie wypiję butelkę to jednak wolę zrezygnować...bo ostatnio to już zastanawiałam się czy przypadkiem coś mi się nie robi:no::no::no:
Tak samo nie mogę jeść nic wzdymającego...już nawet espumisan nie działa:no: Ale z tym to akurat tak zawsze miałam więc trudno....napiję się i najem jak skończę karmić:-)

oglqadam w albumie wasze brzuchy i stwierdzam ze z moim cos nie tak..;/
ja mam caly czas normalny pepek, nie ma tej kreski i mam maly brzuch...
chyba sie wybiore na usg bo sie az przestraszylam moze maly nie rosnie??:szok:

Oj Kasiek Kasiek, coś Ty sobie wymyśliła;D Gwarantuję Ci, że wielkość brzuszka nie ma nic wspólnego z wielkością Bąbelka. Ja miałam długo mały brzuszek a Myszka rośnie jak na drożdżach:) Kreski też nie trzeba mieć ani wypchniętego pępuszka. To kwestia indywidualna:)

reklama
Do góry